makrowin logo“Makrowin’de Uluslararası Kalite Standartları Çerçevesinde Üretim Yapılmaktadır”

Makrowin Pazarlama ve Satış Müdürü Yasemin CANPOLAT gerçekleştirdiğimiz söyleşide 2017 yılında Amortisörlü Mafsallı Tente, Elegance Cam Balkon Sistemleri ve piyasada bulunan Rolling Roof Sistemi ile ön planda olmayı planladıklarını ifade etti.

 

 

makrowin 45a

Sektörünüz açısından rekabetin arttığı bir ortamda sizleri diğer markalardan ayıran unsurları değerlendirir misiniz?

2002 yılından itibaren hizmet veren Makrowin markalar grubu; birçok sorunun yanıtını yaptığı yenilik ve ürün geliştirmeler ile proaktif çözümler sağlayarak veren ve tamamı kendisine özel (know –how olan) patentli ürünleriyle sektöre gururla öncülük yapan bir firma konumuna gelmiştir. 

Ar-Ge departmanımız mevcuttaki ürünlerimiz ile ilgili ürün geliştirmeleri ve yeni ürün ile ilgili çalışmaları kesintisiz devam ettirmektedir. Bu bağlamda patentli ürünümüz olan Rolling Roof sisteminin panellerini ısı yalıtıma çevirdik, panellerimize artık spot ışık da takılabiliyor. Makrowin Branda sisteminde bilmiyorum biliyor musunuz sadece taşıyıcılarda spot ışıklar kullanılıyordu yeni dönemde kumaşlarımızın profillerinde de LED ışıklar kullanabilmekteyiz. Hatta 20 cm LED’ler kullanmaya başladık. Brandanızı topladığınızda bile mekânınızı aydınlatabiliyorsunuz. Bizim için en önemli unsurlardan biri de kullanmış olduğumuz özel kutularımız; 100 x 150 – 100 x 200 – 100 x 300 alüminyum profillerimizdir. Kesinlikle üretimimizde hurda malzemeden çekim yapılmaz. Duymuşsunuzdur medyada, basında veya ana haber bültenlerinde… öyle profiller kullanılıyor ki; çökmeler yaşanıyor ve maalesef sonu hüsran ölümler, yaralanmalar oluyor. Bu yüzden partnerimiz olan Asaş Alüminyum ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Markanıza geçmişten günümüze kadar birçok ürün geliştirerek yenilikler kattınız. Bunlara değinerek; 2017 yılında satış politikanızı hangi ürünleri öne alarak yapmayı planladığınızı ifade eder misiniz?

Hareketli Küpeşte Lifting sistemimizde artık motorlu, ısı camlı sistem de yapmaya başladık. Bu sistemde kullanmış olduğumuz çelik halat sayesinde ölüm tehlikesi kesinlikle yaşanmamaktadır. Piyasada kullanılan triger kayışıdır. Bizim farkımız ise sistemde herhangi bir sorun olduğunda; kasma yaparak, cam çapraz olarak durmaktadır. Bu da ürünümüzü hayati açıdan güvenli hale getirmektedir.

Türkiye’de Cam Balkon konusunda birçok ilke imza atarak sektörün en geniş portföy ağına sahip firmalardan biri haline gelen Makrowin’de; Uluslararası Kalite Standartları çerçevesinde üretim yapılmaktadır. Yeni serimiz Elegance sistemimizde Isı Camlı 6 mm - 8 mm - 10 mm camlar kullanılabilmektedir. Sistemdeki kullanılan ayar kasası sayesinde 2.5 cm aşağı yukarı rahatça ayarlama yapılabilir ayar kasası aynı zamanda sistemin terazisiz ortamda montaj kolaylığı sağlamaktadır.  Sistem üstten taşımalıdır. Her katta 4 adet rulman kullanılır, 2 farklı üst teker taşıma görevi görürken, rulman bulunmayan alt tekerleri kanatlara kılavuz etmektedir. Çıkış yolundaki boynuz boyunun küçük olmasından dolayı hanımlar artık perde takabilecektir. Kilit sistemi gizlidir. İlk kanatta kullanılan fişek yay sayesinde sistem kapandığında otomatik olarak kitlenmektedir. Aynı zamanda çocuk emniyet kilidi görevi de göstermektedir. Alt kasa çıkış yoluna takılan PVC kilit sayesinde sistem hırsızlığa karşı da emniyetlidir. Sistemde kullanılan köşe takozları montajın kolay yapılabilme avantajı sağlar. Alt kasada bulunan su tahliye kanalları sayesinde su almama garantisi verilir.

Tek camlı sistemde; kanat ve cam arasında bulunan boşluk sayesinde yağmur suyu veya yoğunlaşmadan oluşabilecek damlacıklar aşağı doğru süzülerek doğrudan su tahliye kanallarına iner, alt kasadaki tahliye deliklerinden dışarı atar. Yine tek camlı sistemimizde özel paslanmaz vida ve yüzük sayesinde silikon kullanımına ihtiyaç gerektirmeden cam ve kanat birleşiminin yapılması ile imalat ve montaj kolaylığı sağlar.

Bu yılki en önemli ürünümüz; “Amortisörlü Mafsallı Tente.” Piyasada o kadar çok firma var ki bizim bu firmalardan farkımız sistemlerimizin tamamında amortisör kullanılmasıdır. Piyasadaki ürünlerin tamamında kolların içinde yaylar kullanılmaktadır ve yaylarda zaman içinde yaşanan sıkıntı olduğunda tadilat yapılamamakta ve sistem direkt çöp olmakta ve bu da önemli kayıplara yol açmaktadır. Dolayısı ile milli servetimizden gitmektedir. Bizim kullandığımız kollar amortisör yardımıyla çalışmakta ve herhangi bir arızada 50 - 60 TL gibi bir tutar ödenerek tekrar kullanıma devam edilebilmektedir.

2017 yılında; Amortisörlü Mafsallı Tentelerimiz, Elegance Cam Balkon Sistemimiz ve piyasada bulunan Rolling Roof Sistemimizi ön plana almayı planlıyoruz.

makrowin 45b

 

 

makrowin 45cMakrowin marka bilinirliğinde pazar-lama ve satış süreçlerinde nasıl bir yol izliyor? Sizce markanızı beğenilen marka yapan etkenler nelerdir?

Kalitemiz, satış öncesi ve sonrası sağlamış olduğumuz destek ile müşteri memnuniyetini sağlamak öncelikli hedefimizdir.

Makrowin markasını tercih eden müşterilerimiz ürün yelpazesinin geniş oluşu olsun, ürünlerin her birini tamamlayıcı olması olsun, başka bir markaya ihtiyaç gereği olmadan tüm ürünlerimizle ihtiyaçlarını tek çatı altında toplamasının verdiği büyük avantaj sağlamakta ve bu da beraberinde bizi tercih edilir hale getirmektedir.

Makrowin’i beğenilen marka yapan her ürünümüzün kalitesi ve her ürünümüzün montaj kolaylığıdır. Ürünlerimizin arkasındayız… ve bu nedenle de Makrowin garantisini tereddütsüz vermekteyiz.

Makrowin Pazarlama ve Satış Müdürü olarak eklemek istediğiniz farklı bir detay söz konusu mu?

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de sektörde birçok ilkin öncüsü olmayı hedefliyoruz. Bize markamızı tanıtma fırsatı verdiğiniz için teşekkür eder, dergileriniz ALU&Art ve Win&ART Projeye yayın hayatında başarılar temenni ederiz.

“Makrowin International Quality Standards Framework Production is in progress”

Makrowin Marketing and Sales Manager Yasemin CANPOLAT stated that in 2017 we plan to become front-line with the Shock Absorber Tent, Elegance Glass Balcony Systems and Rolling Roof System on the market.

makrowin 45d