TÜYAP, Fuarlarıyla Ekonominin Merkezinde Olmayı Sürdürecek

TÜYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Stratejik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Ünal ÖZTOP ile normalleşme sürecine ilişkin gerçekleştirdikleri hazırlıklar ile yeni dönem iş planları üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

reed tuyap 2a

TÜYAP Fuarcılık Grubu olarak normalleşme dönemine nasıl hazırlandınız?

TÜYAP Fuarcılık Grubu olarak hayata geçirdiğimiz fuarlar aracılığıyla her dönemde ekonomiye katma değer sağlamayı sürdürdük. Normalleşme dönemine paralel olarak da fuarlarımız her zamanki gibi ekonominin merkezi olmaya hazır. Türkiye’nin öncü ve önde fuarcılık kuruluşu TÜYAP Fuarcılık Grubu olarak, ticaretin ve iş bağlantılarınızın sağlıklı bir ortamda yürütülmesi için tüm önlemlerle yeni döneme hazırlandık. Tüm fuar faaliyetlerinin geçici olarak durduğu süreçte, yeni normalin tüm gereksinimlerine göre planlarımızı ve hazırlıklarımızı tamamladık.

Yeni dönemde nasıl bir planlama içerisinde olacaksınız?

“Ticaret İçin Önce Sağlık” düşüncesinden yola çıkarak temassız fuar deneyimini hayata geçiriyoruz. Önce sağlık için fuar içerisindeki birçok işlemi dijitalleştirdik. Temassız fuarcılıkla katılımcı ve ziyaretçilerimize, bu dönemde dijital alt yapımızın tüm imkânlarını ücretsiz olarak sunuyoruz. Fuarı ziyaret etmeyi planlayan ziyaretçilerimiz MyTüyap mobil uygulaması üzerinden fuar davetiyesini alabiliyor, fuar yaka kartını oluşturabiliyor, fuar alanına hiçbir ekstra baskılı karta ihtiyaç duymadan mobil uygulamadaki QR kodu okutarak giriş yapabiliyor. Ayrıca, sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenmiş alanlarda veya QR kodlu online görüşme alanlarında bire bir iş toplantıları yapabiliyor ve kartvizit yerine görüştüğü katılımcıya bilgilerini QR kodunu okutarak paylaşabiliyor. Katılımcılarımız ise fuar süresince mobil uygulamadan ziyaretçilerin yaka kartlarını okutarak güvenle bilgileri toplayabiliyor ve portallarından tüm sene boyunca bu bilgiye ulaşabiliyor.

Son olarak eklemek istedikleriniz var mıdır?

Gerek fuar alanımızdaki fiziki hazırlıklarımız gerekse dijitalleşen süreçlerle zenginleşmiş ‘Temassız fuar deneyimi’ ile yeni dönemde tüm fuarlarımızda ticarete ev sahipliğini yapmayı ve katılımcılarımızı fuarlarımızda ağırlamayı sürdüreceğiz. Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak ilginize çok teşekkür ediyorum.

TÜYAP will continue to be at the Center of the Economy with its Fairs

We had an interview with Zeynep Ünal ÖZTOP, Member of the Board of Directors of TÜYAP and Deputy General Manager of Strategic Marketing, on their preparations regarding the normalization process and their new term business plans.

reed tuyap 2b

Powered by OrdaSoft!