Türk Firmaları Poznan’da Avrupalı Profesyonellerle Buluştu

Polonya ve Orta Avrupa ülkeleri yapı sektörlerinden yüzlerce katılımcının yer aldığı, en yeni ve en son teknoloji ürünlerini 4 gün boyunca sergiledikleri BUDMA Fuarı bu sene daha geniş bir Türk milli katılımıyla gerçekleşti.

 

 

 

 

 

budma 82a

 

04 – 07 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen 29. BUDMA Uluslararası Yapı, Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Fuarı’na 22 Türk firma milli katılım kapsamında katılmış olup, Avrupa yapı sektörü ile Polonya’nın Poznan şehrinde buluşma şansına sahip oldu. Şehrin en önemli fuar alanı olan Poznan International Fair Ground’da düzenlenen fuara dünyanın dört bir yanından toplam 641 firma katılmıştır. 

Polonya’nın ilgili sektörlerdeki en önemli fuarı olan 29. BUDMA Uluslararası Yapı, Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Fuarı’na Türkiye, Polonya, Çin, Almanya, İtalya başta olmak üzere toplam 21 ülkeden katılan firmalar 4 gün boyunca Orta Avrupalı yapı profesyonelleriyle buluşarak iş ağlarını genişletme fırsatı buldular.    

Fuarda yapı kimyasalları, kapı/pencere sistemleri ve aksesuarları, mermer ve taş yüzeyler, demir-çelik, galvaniz, yalıtım ürünleri, bağlantı elemanları gibi alanlarındaki ürünleriyle dikkat çeken Türk firmaları ziyaretçilerden büyük ilgi görmekle birlikte, ülke pazarına girme konusunda arttırdıkları tecrübeleri ile söz konusu pazarda büyük avantaj sağladılar.

Mimar, mühendis ve müteahhitlerin yanı sıra; üretici, distribütör, tedarikçi ve dış ticaretçilerin buluşma noktası olan BUDMA Fuarı, Polonya’nın en büyük yapı fuarı olup, her sene Polonya ve çevre ülkelerden on binlerce yapı sektörü profesyonelini aynı çatı altında buluşturmaktadır.

Turkish Firms Meet with European Professionals in Poznan

BUDMA Fair, where hundreds of participants from the construction sectors of Poland and Central European countries involved and exhibited the newest and latest technology products for 4 days, was held with a broader Turkish national participation this year.

budma 82b

 

Powered by OrdaSoft!