Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2020 Fuarları 55107 Sektör Profesyoneline Ev Sahipliği Yaptı

Reed Tüyap tarafından, 4-7 Mart 2020 tarihlerinde eş zamanlı olarak düzenlenen 21. Avrasya Pencere, 12. Avrasya Kapı ve 10. Avrasya Cam Fuarları büyük bir başarı ile sonuçlandı. 25 ülkeden 590 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile kapılarını açan fuarlar, 9762’si uluslararası olmak üzere toplam 55107 sektör profesyoneline ev sahipliği yaparak sektörü ileri taşıma konusunda ne denli önemli bir konumda olduğunu bu yıl da kanıtladı.

 

 

 

reed tuyap 01

 

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2020 Fuarları, bu yıl şimdiye kadarki en fazla ülke çeşitliliğiyle, 119 farklı ülkeden 9762 uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Sektörün ihracat beklentilerini karşılama anlamında son derece önemli olan uluslararası ziyaretçilerin fazlalığı katılımcıların yüzünü güldürürken, Balkanlar, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Rusya gibi dünyanın bir çok ülkesinden gelen ziyaretçileriyle fuarın global düzeyde her geçen yıl daha güçlü ve prestijli bir konuma geldiğini kanıtlar nitelikteydi.

En Çok Ziyaretçinin Geldiği 10 Ülke;

 

          Makedonya

          Kosova

          Libya

          Cezayir

          Ukrayna

          Rusya

          Sırbistan

          Romanya

          Bulgaristan

          Azerbaycan

ALUTALKS Etkinliği Tam Not Aldı

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları ticari bir platform olmanın ötesinde sektörün dününün, bugününün ve geleceğinin tartışıldığı, sektör en yeni teknoloji ve trendlerin, en son ürünlerin görücüye çıktığı bir platform olma özelliğini sürdürdü. GALSİAD ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi / Aluteam iş birliğiyle 5 ve 6 Mart tarihlerinde yapılan ALUTALKS etkinliği yoğun ilgi gördü. 

3-6 Mart 2021’de Görüşmek Üzere…

Titiz ve gayretli çalışmalar sonucu her geçen yıl küresel düzeyde bilinirliğini arttıran, sektörle olan iş birliğinden güç alarak her geçen yıl katılımcıları için daha verimli bir ortam sunan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları gelecek yıl da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak ziyaretçilerini ağırlayacak. Sektörün öncü dernekleri PÜKAD, PÜKAB ve GALSİAD iş birliği ile düzenlenen 3-6 Mart’taki bu büyük buluşmayı kaçırmayın.

 

Eurasia Window, Door & Glass 2020 Fairs Hosted 55107 Industry Professionals

21st Eurasia Window, 12th Eurasia Door and 10th Eurasia Glass Fairs which were held concurrently by Reed Tuyap on March 4-7, 2020 concluded with a tremendous success. With participation of 590 Companies and company representatives from 25 countries and 55107 visitors (45345 domestic, 9762 international), the fair trio proved to be an important position in moving the industry forward.

reed tuyap 02

 

Powered by OrdaSoft!