Assan Alüminyum “Great Place to Work” Seçildi

Yassı alüminyum sektörünün global ölçekte en önemli aktörleri arasında yer alan Assan Alüminyum, bağımsız araştırma ve danışmanlık kurumu Great Place to Work Enstitüsü tarafından ödüllendirildi. Assan Alüminyum, sektöründe “En İyi İşverenler” listesine giren ilk şirket oldu.

 

 

Kibar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, yıllık 300 bin tonluk kurulu levha ve folyo kapasitesi ile yassı alüminyum sektörünün Türkiye’deki en büyük, 100 bin tona ulaşan mevcut alüminyum folyo üretim kapasitesiyle Avrupa’nın ise en büyük üç üreticisinden biri konumunda olan Assan Alüminyum insan kaynağına yaptığı yatırım ve sahip olduğu çalışma kriterleri dolayısıyla Great Place to Work / En İyi İşveren olmaya hak kazandı.

 

30 yılı aşkın süredir küresel çapta sektör ayrımı olmadan tüm ölçeklerdeki şirketlere mükemmel iş yerlerini inşa etmeleri konusunda danışmanlık hizmeti veren bağımsız kuruluş Great Place to Work Enstitüsü, aynı zamanda güçlü kurum kültürüne sahip ve çalışanları tarafından en iyi işveren olarak tanımlanan şirketleri ödüllendiriyor. Great Place to Work Enstitüsü’nün yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayan Assan Alüminyum, sektöründe Great Place to Work unvanını alan ilk şirket oldu.

 

“En İyi İşverenler 2020” listesinde yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal GÜNGÖR, “Güvenilirlik, şirketimizin temel değerlerinden biri. Bu ilke üretimden ihracata, insan kaynaklarından müşteri ilişkilerine kadar her alanımızda bize yol gösterici oluyor. Yüksek güven kültürüne sahip iş yeri kriterlerini yerine getirerek Great Place to Work olmamız, bu alanda gösterdiğimiz çabanın ne denli isabetli olduğunu gösteriyor. Assan Alüminyum Ailesi olarak kurum kültürümüzü güçlendirme çalışmalarımız devam edecek. Sürdürülebilirliği odağımıza aldığımız bu dönemde, ekibimizin gelişimini ve iş yerindeki mutluluğunu artıracak projelere imza atacağız” açıklamasında bulundu.

 

Assan Aluminum has been selected as a “Great Place to Work”

 

Assan Aluminum, being ranked as one of the most important actors of the flat aluminum industry on a global scale, has been awarded by the Great Place to Work Institute, an independent research and consultancy institution. Assan Aluminum has thereby become the first company in its sector to be included in the “Best Employers” list.

 

 

Powered by OrdaSoft!