GALSİAD’a Avrasya Kapı Pencere Fuarı’nda Büyük İlgi
GALSİAD’ın katkılarıyla düzenlenen 21. Avrasya Kapı Pencere Fuarı Alüminyum Özel Bölümü’nün açılışı 4 Mart 2020 tarihinde GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KIRBOZ’un ve birçok sektör paydaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Heyet daha sonra fuar katılımcılarını ziyaret etti.
 
 
 
galsiad 64a
GALSİAD ve ALUTEAM ortaklığında hazırlanan ALUTALKS programı dahilinde 1. gün açılış  konuşmasını ALUTEAM Genel Müdürü Dr. Ebubekir KOÇ gerçekleştirdi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden Prof. Dr. Özlem EREN’in “Cephe Sistemlerinin Teknolojiye Bağlı Gelişimi” ve ŞİŞECAM’dan Sn. H. Sefa ERTAN’ın “Cephede Malzemeler Cam” sunumuyla devam etti. Programın sonunda katılımcıların plaketlerini FSM Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ ve FSM Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ANDI takdim ettiler.
2. gün ALUTALKS programı, Kasso Cephe Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan KILIÇ’ın “Tasarımdan Üretime” sunumuyla  başladı. Ardından Binaa Mimarlık şirket sahibi Mimar Burak PEKOĞLU sunumu ve Güngen Project şirket sahibi Mimar Nazlı GÜNGEN’in “Bir Çerçeve İçinde Bina” sunumuyla devam etti.
GALSİAD’ın Amerika’dan davet ettiği dünyaca ünlü Mimar Matthew FİNEOUT “Karmaşık Formu Ehlileştirmek” sunumuna ziyaretçilerin ve üniversite öğrencilerinin büyük ilgisi görülmeye değerdi. Program sonunda plaketini GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KIRBOZ’un elinden aldı. Daha sonra Celalettin KIRBOZ’un özellikle üniversite öğrencilerine yaptığı konuşma çok alkış aldı.
Celalettin KIRBOZ, öğrencilere ve ziyaretçilere ALUTALKS programlarının devam edeceğinin ve Ödüllü Tasarım yarışmasının yapılacağının müjdesini verdi.
Alkop Meslek Teknik Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri GALSİAD ve ALUTEAM standını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KIRBOZ’dan bilgi aldılar ve sohbet ettiler.
GALSİAD  Yönetim Kurulu ve Program katılımcıları Tüyap Palas’ta yenilen akşam yemeğinde sohbet ettiler ve önümüzdeki yıl yapılması planlanan kararlar aldılar.
Üniversitelerin ilgisi yoğundu. Rektörlerin özellikle katılmasını istediği programa İstanbul Teknik Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Okan üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri programa grup olarak gelerek dahil oldular.

GALSİAD Drew a Great Deal of Interest at Eurasia Window Fair
Opening of the Aluminum Exclusive Section of 21. Eurasian Door & Window Fair, organized by the contributions of GALSİAD, was made on 04.03.2020 by the participation of GALSİAD Board Chairman, Celalettin KIRBOZ, and that of numerous stakeholders of the sector. The committee then visited the participants of the fair.
 
galsiad 64b
 
galsiad 64c
 
Powered by OrdaSoft!