Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları Hibrit Fuar Modeliyle Güvenli Fuar Deneyimi Sunmaya Hazırlanıyor

TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip olan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 3-6 Mart 2021 tarihlerinde eş zamanlı gerçekleştirilecek olan, Avrasya’nın en kapsamlı ve en prestijli Pencere, Kapı ve Cam Fuarları için geri sayım başladı.

 

 

 

reed tuyap 1

Küresel alanda bilinirliğini kanıtlamış, sektörün merakla beklenen fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları yeni normal döneminin tüm gereksinimlerini kapsayan önlemleriyle hem katılımcılarına hem de ziyaretçilerine güvenli bir fuar deneyimi sunmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yüz yüzeden çok daha fazlasını sunan Yeni Nesil Fuarcılık uygulamalarının yer alacağı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarlarında, canlı fuarın gücü ile dijital uygulamaların yenilikçi yüzünün bir araya getirildiği hibrit fuar modeli uygulanacak. Bu sayede katılımcılar, ulaşmayı amaçladıkları tüm ziyaretçi profili ile hem canlı hem de dijital olarak her mecrada temas edilebilecek.

Ticaret İçin Önce Sağlık

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam fuarları, Türk Standartları Enstitüsü’nün COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olan Tüyap Fuarcılık Grubu’nun “temassız fuar” uygulaması çerçevesinde 3-6 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Pandemi nedeniyle alınan kapsamlı tedbirlerin uygulanacağı fuarlar, MyTüyap mobil uygulaması üzerinden alınan QR kodlu fuar davetiyesi ile ziyaret edilebilecek. Ayrıca, bu uygulama sayesinde kartvizit alışverişi QR koduyla temassız olarak gerçekleştirilebilecek.

Dijital uygulamaların yanı sıra, HES kodu ile giriş yapılacak olan fuarlarda dezenfektasyon, sosyal mesafe ve olası sağlık durumlarına karşı tüm önemler uygulanacak. Fuar alanındaki yoğunluğu 10m2/1 kişi olacak şekilde; giriş ve çıkış kapılarında yer alan turnikeler, online kayıt sistemi, katılımcı portalı, MyTüyap uygulaması ve kameralar aracılığı ile takip edilerek, yoğunlukların oluşması önlenecek. Alandaki havalandırma ünitelerini taze hava akışını maksimum düzeyde sağlayacak şekilde mevsim şartlarına göre ayarlanacak ve havalandırma sistemi sürekli takip edilecek. Tüm havalandırma sistemlerinin, sıklaştırılmış bakım periyotlarına ek olarak, fuar saatlerinden sonra düzenli dezenfeksiyonu gerçekleştirilecek. Olumsuz bir sağlık sorunu ile karşılaşılması durumunda fuar alanının dışına kurulan İzolasyon Odası’nda bekleyen sağlık görevlileri anında müdahale edecek.

Sektörün En Prestijli Ticaret Etkinliği

2020 yılında 119 ülkeden 9.762’si uluslararası olmak üzere toplam 55.107 ziyaretçiyi ağırlayan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, sektörün tüm bileşenlerinin bir araya getirip alanında lider konumdaki katılımcılar ile yapı ve inşaat sektörlerinin karar vericileri konumundaki profesyonelleri bir kez daha çatısı altında toplayacak.

Safe Expo Experience with Hybrid Fair Model: Eurasia Window, Door and Glass Fairs

The countdown has begun for the most comprehensive and prestigious Window, Door and Glass Fairs in Eurasia region, which will be held simultaneously on March 3-6, 2021 at the Tüyap Fair and Congress Center with TSE (Turkish Standards Institution) Covid-19 Safe Service Certificate.

reed tuyap 1b

Powered by OrdaSoft!