hardware Hibrit Fuar Modeli İle Güvenli Fuar Deneyim: Hardware Eurasia

Avrasya’nın ve dünyanın en kapsamlı hırdavat endüstrisi etkinliklerinden biri olmayı hedefleyen Hardware Eurasia Fuarı, Reed Tüyap’ın uluslararası fuarcılık deneyimi ve Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (HISİAD) sektörel gücü ile 1-4 Nisan 2021 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

 

 

hardware 1a

Hırdavat sektörünün iddialı ihracat hedeflerinin karşılanmasına büyük katkıda bulunacak Hardware Eurasia, başta Avrasya bölgesi olmak üzere tüm dünyadan sektör profesyonellerini ağırlamayı hedefliyor. Bu kapsamda 8,2 milyar dolar büyüklüğünde ihracata ulaşan hırdavat sanayi sektörünün en verimli şekilde gelişip, global ölçekte rekabetçi tüm pazarlarda söz sahibi olabileceği zemini oluşturmak için çalışmalarını soluksuz sürdürüyor.

Hardware Eurasia Fuarı, hırdavat pazarına üretim yapan ve hırdavat ürünlerini pazarlayan tüm paydaşların güçlerini birleştireceği yeni bir platformu olacak. Hardware Eurasia Fuarı, Endüstriyel Hırdavat, El Aletleri & Genel Hırdavat ve Mobilya & Yapı Hırdavatı olarak üç ana başlık altında topladığı endüstrinin geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürün ve hizmetleri kapsayacak.

Yeni nesil fuarcılık uygulamalarının yer alacağı Hardware Eurasia Fuarı’nda canlı fuarın gücü ile dijital uygulamaların yenilikçi yüzünün bir araya getirildiği hibrit fuar modeli uygulanacak. Bu sayede katılımcılar, ulaşmayı amaçladıkları tüm ziyaretçi profili ile temas kurabilecek. Yeni normal döneminin tüm gereksinimlerini kapsayan önlemleriyle Hardware Eurasia Fuarı, hem katılımcılarına hem de ziyaretçilerine güvenli bir fuar deneyimi sunacak. Gerek dijital kayıt ve kapı giriş süreçleriyle gerekse katılımcı portalında yapılan geliştirmeler ile fuar alanındaki tüm süreçler temassız olarak gerçekleşecek.

Safe Expo Experience With Hybrid Fair Model: Hardware Eurasia

Aiming to be one of the most comprehensive hardware industry events first in Eurasia and then in the world, Hardware Eurasia Fair will bring together professionals and experts in their fields at Tüyap Fair Convention and Congress Center between April 1-4, 2021, with Reed Tüyap’s international exhibition experience and the industrial power of the Hardware Manufacturers and Businessmen Association (HISIAD).

Powered by OrdaSoft!