ASAŞ’a İhracatın Metalik Yıldızları’ndan Üç Ödül Birden

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri’nden 3 ödüle layık görüldü. Alüminyum Yassı Ürünler kategorisinde 1’incilik, İhracat Şampiyonları ve Alüminyum Çubuk&Profiller kategorilerinde ise 2’ncilik ödülü aldı.

 

 

asas 1

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından yılın başarılı ihracatçılarına verilen İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri, bu sene ASAŞ’a 3 ödül birden getirdi. İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde İhracat Şampiyonları kategorisinde 2’ncilik ödülünün sahibi olan ASAŞ, Alüminyum Yassı Ürünler kategorisinde 1’incilik, Alüminyum Çubuk&Profiller kategorisinde ise 2’ncilik ödülü aldı. Toplam satışlarının yüzde 54’ünü ihraç eden ASAŞ, 2019 yılında bir önceki yıla göre tonaj olarak ihracatını yüzde 25, dolar cinsinden gelirini ise yüzde 7 arttırdı.

Derya HATİBOĞLU: “Hedefimiz Ülkemize Değer Katmak”

Törene canlı bağlantıyla katılan ASAŞ Genel Müdürü Derya HATİBOĞLU, şunları söyledi:

“Bu yıl firmamız 30 yaşında.  Firmamızın 30 yıllık istikrarlı büyüme trendinin arkasında yenilikleri takip ederek gelecek trendlerini ön görmeye çalışmak, teknolojiye yatırım yaparak müşterileri için her zaman en iyisini sunmak tutkusu yatıyor. 30 yıllık iş yapma felsefemizi ve tutkumuzu dikkate alarak marka özümüzü “Hayatın Her Alanına Değer Katar” olarak belirledik. Firmamızın ürettiği ürünler dünyada havacılık, enerji, uzay, otomotiv, raylı sistemler, inşaat, ambalaj, beyaz eşya vb. birçok sektörde kullanılıyor. Kalitesi, güvenilirliği, teknolojisi ve üstün nitelikleriyle tercih nedeni olan ürünlerimizi 6 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihraç ediyor, nitelikli ve katma değerli ürün ihracatıyla ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Şu anda aktif devam eden 4 tane Avrupa Birliği projesi içinde yer alıyoruz. Uluslararası rekabette öne geçmek ve sürekli gelişen pazarın taleplerini önceden görerek yapılanmak ve katma değerli ürünler ihraç edebilmek için Ar-Ge ve inovasyonun çok önemli olduğuna inanıyoruz. 2015 yılında kurduğumuz ve sektörümüzde bir ilk olan Ar-Ge merkezimiz de bunun bir kanıtı. Bütün bu çalışmaları yürütürken tek hedefimiz ülkemize değer katmak… Bu ödüller de bizi daha iyisini yapmak, ihracatımızı daha da arttırmak adına motive ediyor. Önümüzdeki yıllarda başarı çıtamızı daha da yükseğe taşıyacağız.”

Three Awards to ASAŞ from Metallic Stars of Exports 

ASAŞ, one of the leading industrial organizations of Turkey, was granted 3 awards from the Metallic Stars of Export Awards organized by the Istanbul Ferrous and Non-Ferrous Metals Exporters Association. It was ranked in the 1st place in the Aluminum Flat Products category, and in the 2nd place in the Export Champions and Aluminum Bar & Profiles categories.

asas 1a

Powered by OrdaSoft!