haffner Alüminyum ve PVC Sektörü Haffner’de Buluştu

Dünyanın önde gelen PVC, alüminyum ve çelik profil işleme teknolojileri üreticisi Haffner, İstanbul’daki üretim tesisini fuar alanına dönüştürerek, Haffner Fabrika Günleri’nin ilkini 12-17 Ekim tarihleri arasında düzenledi. Çok sayıda sektörden firmayı ağırlayan etkinlikte, profil işleme makineleri hakkında en güncel uygulamalar, verimlilik ve performans artıran çözümler sergilendi.

 

 

haffner 1

Türkiye’de gerçekleştirdiği üretimin yüzde 85’ini ihraç eden ve birçok sanayi kolunun stratejik tedarikçisi konumunda bulunan Haffner, Fabrika Günleri etkinliğinde başta pencere ve kapı sektörü olmak üzere, otomotiv, demir, kara ve hava yolu ulaşım araçları, mobilya, aydınlatma gibi sektörleri temsil eden firmaları buluşturdu. Çok önemli işbirliği görüşmelerinin yapıldığı etkinlikte, uzaktan müdahale kabiliyetleri ile ilgili demolar gerçekleştirdi.

Pandemi, Uzaktan Müdahaleyi Kaçınılmaz Hale Getirdi

Pandemi nedeniyle uzaktan bağlantı yöntemiyle servis verebilme, tüm otomasyon sistemine bağlanarak sorun tespit etme ve sorun giderme kabiliyeti üretimde devamlılık ve tam kapasite kullanımını teşvik eden Haffner; fuarda uzaktan müdahaleye imkân veren işleme ve kesim merkezleri ile yoğun ilgi gördü.

Köklü Geçmiş, Global Yapı

1926’dan bu yana faaliyetlerini sürdüren Haffner’in; ABD, Kanada, Almanya, Hindistan, Şili, Polonya, Rusya’da kendi ofislerini kurarak satış ve teknik servis ağını genişlettiğini ve buna bağlı olarak hizmet kalitesini garantilediğini belirten Haffner Yönetim Kurulu Üyesi Cemil BULDUK, “2020 yılı boyunca, pazar ihtiyaçlarına uygun nitelikte birçok yeni ürün ve teknoloji geliştirdik. Fabrika Günleri’nde, bu yenilikleri ve gelişmeleri sektörle paylaştık. Seneye yeni üretim merkezimizde; meslek liseleri, üniversiteler, tedarikçisi olduğumuz kurumların Ar-Ge birimleri ve tüm paydaşların da katılımı ile daha geniş kapsamlı bir formatta tekrarlayacağız.” diye konuştu.

Aluminum and PVC Industry Met at Haffner

Haffner, the world’s leading manufacturer of PVC, aluminum and steel profile processing technologies, transformed its production facility in Istanbul into an exhibition area and organized the first Haffner Factory Days between 12-17 October.

Powered by OrdaSoft!