Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin Almanya Temsilciliği, 11’inci Yılını Kutluyor

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizin Almanya Temsilciliği, 11 yıldır sürdürdüğü yolculuğunda yükselen bir başarı grafiği elde etti. Sektörün tüm oyuncularının sesini ülkeye ulaştıran temsilciliğimiz, firmamızın Avrupa’daki temsil gücünü 11 yılda zirveye çıkardı.

 

Kapı - pencere, çatı, cephe, cam, aksesuar, yalıtım ürün grubunu içeren PVC ve alüminyum sektöründe yaşanan gelişmeleri sayfalarımıza taşıdığımız Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin Almanya’daki gücü, 11’inci yılını kutluyor. 2006 yılından bu yana imzamızı taşıyan dergilerin sayısını artırarak yayıncılık dünyasına yeni oyuncular kazandıran Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimiz, Almanya Temsilciliğimiz aracılığıyla bölgedeki ve dünyadaki temsil gücünü her geçen gün artırıyor.

winart aluart 2a

Kemalettin AKSÖZ: “Almanya Temsilciliğimiz ile Sesimizi Avrupa’ya ve Dünyaya Duyurduk”

Sektörde yaşanan gelişmeleri tüm paydaşların gözünden sayfalarına aktaran, sivil toplum kuruluşlarının yürüttükleri faaliyetlere projeksiyon tutan, sektördeki en yeni haberleri tüm gerçekliğiyle ele alan Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana yükselen bir başarı grafiği çizdiğini vurgulayan Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin İmtiyaz Sahibi Kemalettin AKSÖZ, “Mimart Yayıncılık ve Organizasyon olarak 15 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz yayın hayatımız boyunca sektörel dergicilikte önemli bir alanın gelişimine liderlik etmeyi başardık. Sektörün tüm paydaşlarına mikrofon uzatarak onların başarılarını, çözüm bekleyen sorunlarını sayfalarımıza yansıttık. Böylece yeni gündem maddeleri oluşturduk. Dünyanın farklı bölgelerinde yer alan temsilciliklerimiz aracılığıyla da sesimizi dünyaya duyurduk. 11 yıl önce kurduğumuz Almanya Temsilciliğimizin de bu temsilciliklerimiz arasında çok önemli bir yeri bulunuyor. 11 yıldan bu yana sürdürdüğümüz işbirliğimizden çok verimli sonuçlar aldık. Mevcut konumumuzu daha da yukarılara taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gelecek dönemde elde edeceğimiz başarılarımızla yine ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Başta Almanya Temsilcimiz Mustafa KONAK olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum.” diye belirtti.

Mustafa KONAK: “Firmalar ve Sektörler Arasında Köprüler Kurduk”

Dergilerimizin alanında bir ilke imza atarak sektörel yayıncılığa yeni bakış açıları kazandırdığına işaret eden Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin Almanya Temsilcisi Mustafa KONAK, “11 yıl önce Win&ARTProje ile ALU&Art Dergilerimizin Almanya Temsilcisi olarak çıktığımız yolda, çok önemli kilometre taşlarından geçtik. Mimart Yayıncılık ve Organizasyon’un sektörel yayıncılığa yeni bir soluk getirerek hayata geçirdiği dergilerimiz aracılığıyla firmalar ve sektörler arasında bir nevi köprüler kurduk. Sektörün gücünü ortaya koyduğumuz dergilerimiz, hem Türk yayıncılığının başarısını hem de sektör paydaşlarının gücünü gözler önüne serdi. Dergilerimizin Almanya’daki temsil gücünü her geçen gün artırma yolunda ilerleyerek konumumuzu yükseltmeyi de başardık. 11 yıldır süren yolculuğumuzu, yeni döneminde daha büyük başarılara imza atarak sürdüreceğiz. Başta bizleri sürekli motive eden Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizin İmtiyaz Sahibi Kemalettin AKSÖZ olmak üzere, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. 2021’in tüm sektörümüz için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olmasını dilerim.” diye konuştu.

German Representative Agency Of Our Win&ARTProje And ALU&Art MagazinesCelebrates Its 11th Anniversary

German Representative Agency of our Win&ARTProje and ALU&Art Magazines has achieved an ever-increasing success rate throughout its journey that has been going on for 11 years. Having been conveying the voice of all the players of our sector in Germany, it has raised the representative power of our company in Europe to the top in the past 11 years.

winart aluart 2b

Powered by OrdaSoft!