tremco cpgBaşarı İçin İşbirliği! “CPG Europe Olarak Sizlerle Birlikte Geleceği Şekillendirmeye Kararlıyız”

Tremco illbruck Group, yeniden markalaşma sürecini tamamlayarak unvan değişikliğine gitti. Yeni dönemde CPG Construction Products Group Europe olarak faaliyetlerini sürdürecek. Bu kapsamda firma, illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex, Dryvit ürün markaları CPG Europe çatısında birleştirdi.

 

Böylelikle, binaların ve yapıların sürdürülebilirlik kriterlerinin üzerine çıktığı bir dünyayı şekillendirmeyi hedefliyor. CPG Türkiye Genel Müdürü Deniz İSHAKOĞLU ile yeniden markalaşma süreci ve büyüyen grup markaları hakkında konuştuk.

 tremco cpg 2

Tremco illbruck Group nasıl bir markalaşma ve değişim sürecinden geçiyor?

Türkiye’de artık Tremco CPG Turkey Dış Tic. A.Ş. unvanı ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Grup hedeflerimiz ve misyonumuz yeniden markalaşma süreci ile artık çok daha net ve rekabetçi.

Yarının şehirlerini inşa etmenin daha verimli bir yolu için yeniden markalaşma sürecine girdik ve CPG Europe olduk. Binaların ve yapıların enerji tasarrufu sağladığı, daha uzun ömürlü olduğu ve sürdürülebilirlik kriterlerinin üzerine çıktığı bir dünyayı şekillendirmek için artık daha da büyüyen ürün grubu portföyümüz ile karşınızdayız. Uluslararası grup markalarımızın inovatif ve teknolojik gücü projelerinize değer katacak ve iş verimliliğinizi arttıracaktır.

CPG Europe, Avrupa yapı malzemeleri pazarına ne gibi yenilikler ve kazançları getirecek?

Bir inşaat projesinin başarısının, sadece kullanılan ürünlerin kalitesinin yanı sıra bu ürünlerin mümkün olan en iyi şekilde uygulanmasına bağlı olduğunu biliyoruz. Bu kriterleri sağlamak için de üst düzeyde beceri, bilgi, anlayış ve uzmanlık gerekmektedir. CPG Europe olarak biz, yenilikçi yaklaşımlar ve sürdürülebilir çözümler ile geleceği şekillendirmeye kararlıyız.

Sızdırmazlık malzemeleri, giydirme cephe, izolasyon ve yapıştırıcılardan pasif yangın korumasına, zemin kaplamalarından su yalıtımı ve çatı kaplama çözümlerine kadar her türlü ihtiyaca tek noktadan cevap verebilen geniş ürün yelpazemiz ile günümüzde mimarların, müteahhitlerin, planlamacıların ve sahada ustabaşılarının karşılaştığı karmaşık problemlere nokta atışı çözümler sunabilmekteyiz.

 tremco

Yeniden markalaşma süreci, CPG Türkiye’ye ne gibi sorumluluklar ekledi?

Türkiye’nin pazardaki stratejik konumu ve önemi her geçen gün artıyor. Bu artış yeniden markalaşma süresinden bağımsız olarak bize zaten büyük sorumluluklar yüklüyordu. Şu an ülke olarak çok daha güçlü ve büyüyen bir konumdayız. CPG Europe’un ana grup markaları olarak birleşmeler ile bünyemize katılan Flowcrete, Vandex, Dryvit grup markalarımızın yanı sıra, Haziran 2020’den itibaren Türki Cumhuriyetleri, Balkan Ülkeleri ve İsrail de CPG Türkiye’nin sorumluluk bölgesine dahil edilmiştir.

Tek Çatı Altında Bir Marka Ailesi, CPG Europe

CPG Europe, pazar lideri bu grubu oluşturmak için 2019’da bir araya gelen tüm alt grup markalarını yansıtan yeni bir kimliği ortaya çıkardı. 1947’de ABD Ohio’da temelleri atılan ve günümüzde multi-milyar dolarlık hacmi ile New Yok Borsasına kota RPM International Inc.’in yapı malzemeleri bölümünün Avrupa ayağı olan CPG Europe, illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex ve Dryvit dahil olmak üzere birçok Avrupa inşaat ürünü markası için yeni bir şemsiye grup markası olarak tasarlandı.

Etrafınıza Bir Bakın! Biz Her Yerdeyiz

Avrupa çapında 1.400’den fazla çalışanı ve yüksek performanslı, pazar lideri ürünlerden oluşan uzun bir listeye sahip CPG Europe, Avrupa inşaat pazarına hizmet vermek amacıyla kimyasal olarak tasarlanmış çözümler sağlamak için ideal bir konumda yer alıyor. CPG Europe yeniden yapılaşma süreci ile ilgili detaylı bilgileri öğrenmek ve Sanal CPG Şehri’nde, CPG Europe’un yüksek performanslı yapı malzemeleri çözümlerini ve ürünlerin uygulama alanlarını incelemek için cpg-europe.com adresini web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Collaboration For Success! “As CPG Europe, We Are Determined To Shape The Future With You”

Tremco illbruck Group has made a change in its title upon finalizing its branding process. It is to resume its operations under the brand name of CPG Construction Products Group Europe in the new term. The company has therewith got the product brands of illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex, Dryvit together under the title of CPG Europe. Thus, it aims to shape a world where the buildings and structures excel their sustainability criteria. We interviewed with CPG Turkey Director-General, Deniz İSHAKOĞLU about their re-branding process, and their group brands on the rise.

Powered by OrdaSoft!