Akpa Alüminyum İzmir Bölgesi’nde Mimari Sistem Ürünlerini Tanıttı

Akpa Alüminyum İzmir Bölgesi “Sektöre Güven Veren Buluşma” etkinliğinde, yeni tasarlanan mimari sistem ürünlerini sektör temsilcileriyle buluşturdu.

 

 

akpa 75a

Akpa Alüminyum “Sektöre Güven Veren Buluşma” adı altında Ege Bölgesi’ne özel bir tanıtım etkinliği düzenledi. Mimarların, tasarımcıların ve yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinin katıldığı etkinlik, 2 Şubat Çarşamba günü Svalinn Hotel Balo Salonu’nda gerçekleşti.

Çözüm Odaklı ürünler Dikkat Çekti

Akpa Alüminyum Kurumsal İletişim Uzmanı Esra ÇAKA’nın moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte Akpa Alüminyum Ar-Ge ve Proje Müdürü Mehmet Ali UZUN, Ar-Ge Uzmanı Murat ARSLAN ve Ar-Ge Uzmanı Emre ŞENGÖNÜL mimari sistem iyileştirmelerine yönelik sistemleri tanıttı. Mevcut mimari sistem ürünlerde yapılan yeniliklerden de bahsedilen etkinlikte ürünlerin çözüm odaklı yönü ve projelere özel çözümler sunması dikkat çekti.

Bölgelere Özel Sistemler Geliştiriyor

Her bölge için ayrı çalışma yürüttüklerini ve bölgelere özel sistemler geliştirdiklerini söyleyen Akpa Alüminyum Ar-Ge ve Proje Müdürü Mehmet Ali UZUN, “Mevcut pencere, cephe ve sürme sistemlerinde yenilikler yaptık. Hem yalıtım değerleri, hem konforu ve hem de tasarımı ile ön plana çıkan yeni ofis bölmeler ve sürmeler tasarladık. Ege Bölgesi’nde bu ürünleri tanıttık. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve verimliliklerini artıracak çözümler sunmak adına sürekli sistemlerimiz yenileniyor ve fark yaratan ürünler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Katılımcılara hediyeler Takdim Edildi

Akpa Alüminyum İzmir Bölge Satış Uzmanı Ercan KARACAOĞLU, etkinlikte oluşturulan sergi alanının oldukça dikkat çektiğini ifade etti. Ercan KARACAOĞLU, tüm katılımcılara özel hazırlanan hediyeleri takdim ettiklerini ifade etti.

Akpa Aluminum Introduced Architectural System Products in İzmir Region 

Akpa Aluminum brought the new designed architectural system products together with the representatives of the industry in the İzmir Region “Meeting that Gives Confidence to the Industry” event.

 akpa 75b

Powered by OrdaSoft!