Akpa, Sponsor Olduğu 24 Erzincanspor Futbol Takımı ile Buluştu

24 Erzincanspor futbol takımının sponsoru Akpa, takımın Pendikspor ile oynayacağı maç öncesinde futbolcularla motivasyon yemeğinde buluştu.

 

 

 

 

 

akpa sponsor 01

2 yıldır 24 Erzincanspor futbol takımının sponsorluğunu üstlenen Akpa, takım oyuncularının motivasyonlarını artırmaya yönelik faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün düzenlenen motivasyon yemeğinde takım oyuncularıyla bir araya geldi. Takımın Sportif Direktörlük ve Futbol Şube Sorumlusu Orhan Onur AYDIN, buluşma sırasında 24 Erzincanspor takımı hakkında kapsamlı bilgiler verdi. AYDIN, 12 bin 500 kişilik yeni stat yatırımının hızla tamamlanarak 2022/2023 sezonunda hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Akpa got together with 24 Erzincanspor Football Team It has been sponsoring 

As being the sponsor of 24 Erzincanspor Football Team, Akpa got together with the footballers at the motivation dinner organized prior to the team’s match to be played with Pendikspor.

 

1984’te Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Refahiyespor adıyla kurulmuştur. Şehrin takımı olan Erzincanspor kapandıktan sonra adını önce Erzincan Refahiyespor daha sonra ise Anagold 24 Erzincanspor olarak değiştirmiştir.

2011-2012 Sezonu Öncesinde Erzincanspor’u 3-2 mağlup ederek o sezon Bölgesel Amatör Lig’de Erzincan şehrini temsil etmeye hak kazanan kulüp, Erzincan Refahiyespor adıyla 1. Grup’ta şampiyon olarak 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele etme hakkı kazanmıştır.

19. haftanın sonunda 10 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ile puan cetvelinde 36 puanla 4. sırada yer almaktadır. Türkiye Futbol Federasyonunun 08.07.2020 tarihinde aldığı karar neticesinde Play-off oynamaya hak kazanmıştır. Antalya’da gerçekleştirilen Play-off maçlarında önce Artvin Hopasporu 4 - 1 lik skorla elemiş, daha sonra 68 Aksaray Belediyespor ile final maçında karşı karşıya gelmiş ve rakibini 2 - 1 mağlup ederek 2. Lige yükselmiştir.

Teknik Direktör: Mesut Toros

Başkan: Gökhan KELEŞ

akpa sponsor 02

Powered by OrdaSoft!