ato alm1Fikret YILMAZ: “Yola İkna Edilmișlerle Değil İnanmıșlarla Çıkılır”

Dergimizin usta kalemlerinden Fikret YILMAZ, 8 Kasım tarihinde yapılması planlanan Ankara Ticaret Odası seçimlerinde 68’inci Komite, Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi’ne yeni ekibiyle aday olduğunu açıkladı.

 

 

 

ato alm2

ATO Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi Bașkan Adayı Fikret YILMAZ adaylığını șu sözlerle duyurdu: “Cam camiasının bugüne kadar yaptığımız hizmetlerden memnun olması ve ısrarla devam etmemiz yönündeki baskı ve istekleri nedeniyle yeni katılan arkadașlarımız ile devam kararı aldık”

Fikret YILMAZ: “1. Cam Șurası’nın İnșallah 2.’Sini Yapmayı Planlıyoruz”

Fikret YILMAZ, konuya ilișkin yaptığı açıklamada özetle șunları söyledi: “Nasip olur da seçilirsek daha önceki dönemlerde yaptığımız cam fabrikası ziyaretlerine, yurt içi ve yurt dıșı fuar ziyaretlerine, sazlı-sözlü yemek ve Ramazan ayında iftar organizasyonlarına devam etmeyi, Türkiye’de ilk defa 2006 yılında gerçekleștirdiğimiz 1. Cam Șurası’nın inșallah 2.’sini yapmayı planlıyoruz. Cam ve Cam Ürünleri Komitesi bir dönem çeșitli sebeplerden dolayı ayrıștırıldı. Kanun nezdinde 5174 sayılı Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununa uygun bir șekilde arkadașlarımız ile yaptığımız müracaatlar neticesinde uygun bulunan Cam Komitemiz ATO meclis kabulü ve TOBB onayı ile tekrar Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi olarak kurulumu gerçekleștirilmiș oldu. Bu süreçte emeği geçenlere çok teșekkür ediyorum. Meslektașlarımdan rica ediyorum lütfen nace kodlarını Cam Komitesi’nde olacak șekilde seçmelerine dikkat etmeleri. Bunun çok önemli olduğunu hatırlatmak isterim.

Mevzuata göre komitelerin üye sayısının belirlenenden az olması maalesef farklı komiteler ile birleșmesine sebep oluyor. Cam ve cam ürünlerinin Ankara Ticaret Odası’nda tekrar kendi ismiyle anılması çok güzel oldu. Ancak yașatılması, yasada istenilen sayı kadar olması üyelerimizin nace kodu bașta olmak üzere tüm hususlarda gerekli özeni göstermeleriyle olacaktır.

ato alm3

Fikret YILMAZ: “İyi Olmak Kolaydır Zor Olan Adil Olmaktır”

Șeffaf ve aydınlığın değerli temsilcileri 8 Kasım 2022 tarihinde Ankara Ticaret Odası 68 inci Komite, Cam ve Cam Ürünleri Komitesi seçimlerinde her zaman olduğu gibi yoğun bir katılım ile vereceğiniz desteğe șimdiden teșekkür ediyorum. Birlikte çalıștığım yol arkadașlarımla her zaman olduğu gibi cam sektörünün temsilcileriyle birlikte sesi olmaya ve çözümler üretmeye adayız. Birlikte daha güçlüyüz. Tüm çalıșmalarımız șahsımıza değil cam sektörü için olmuștur. Yine aynı yolda devam edeceğiz. ‘İyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandır.’ Geminin tek kaptanı olur gerisi mürettebattır. Yüreğin de tek sahibi olur gerisi teferruattır. Biz Allah’tan isteriz verirse yüceliğindendir vermezse hikmetindendir.”

Fikret YILMAZ: “Birlik ve Beraberlikle Camiaya Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

Tüm sektör temsilcilerine sevgi ve saygılarını ileten Fikret YILMAZ, “Yakın zamanda cam sektöründe yașananları unutup, sen ben demeden cam sektörünün ihtiyacı olan birlik ve beraberlikle camiaya hizmete devam etmeye ve sorunları bireysel değil, hepimize ilgilendiren ve herkese fayda sağlayacak șekilde çözmeye devam edeceğiz. Adaylık girișimimiz Ankaralı camcılara ve yeni ekibimize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Fikret YILMAZ: “You Can Take The Road Not With Those You Persuaded, But With Those Who Believe In It

Fikret YILMAZ, one of the master writers of our magazine, has announced that he is a candidate with his new team for the 68th Professional Committee of Glass and Glass Products in the elections of Ankara Chamber of Commerce scheduled to be held on November 8th.

Powered by OrdaSoft!