TALSAD Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda Türk Alüminyum Sektörünü Temsil Etti

Türk alüminyum sektörü, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, 27-29 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük alüminyum buluşması Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda büyüklüğü ve gücüyle göz doldurdu.

Türk alüminyum sektörünün yarım asrı aşkın süredir temsilcisi TALSAD, katılımcı ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.

 

 

 

talsad 79a

Türk alüminyum sektörü, 50 farklı ülkeden 730 katılımcı firma ve 100 farklı ülkeden yaklaşık 20.400 ziyaretçi kaydıyla büyük bir başarı elde eden Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda Almanya’dan sonra 2. en büyük katılımcı oranıyla başarısını uluslararası platformlarda da göstermeye devam etti. Fuarda Türk alüminyum sektörünün yarım asrı aşkın süredir temsilcisi TALSAD da katılımcı ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı. Son yıllardaki istikrarlı büyüme ve gelişimiyle dikkat çeken Türk alüminyum sektörüne ilgi duyan çok sayıda uluslararası firma, TALSAD standı aracılığıyla Türk firmalar hakkında bilgi edindi. TALSAD standında dernek üyeleri hakkında bilgi edinmek isteyen potansiyel müşteri ve tedarikçiler ile görüşmeler yapıldı ve dernek üyeleri arasına katılmak isteyen firmaların ön başvuruları alındı.

Avrasya’nın En Büyük Metalurji Fuarı Ankiros’un Büyük Başarısı

6-8 Ekim tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 15. Ankiros ve 9. Turkcast Fuarları geniş katılımcı profili ve beklentilerin üzerindeki ziyaretçi sayılarıyla büyük bir başarıyla tamamlandı. Fuarın açılış töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK ve Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Mustafa VARANK açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türk metal sektörünün son yıllardaki başarısına dikkat çekerek geçtiğimiz birkaç ayın verilerinde gözlemlenen düşüşün küresel daralmadan ve ülkemizin demir ve demir dışı sektörleri için en önemli pazarlardan biri olan Avrupa Birliği bölgesindeki genel durgunluktan kaynaklandığını belirtti.

Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık Genel Müdürü İbrahim ANIL ise açılış konuşmasında, 30. yılını kutlayan fuarın 45 ülkeden 579 yabancı kuruluş ile birlikte toplam 1047 katılımcıya ev sahipliği yapmasının, ülkemizde sektörün ekonomi açısından taşıdığı önemi ispatlar nitelikte olduğuna dikkat çekti.

TALSAD (Turkish Aluminium Industrialists Association) Represented Turkish Aluminium Industry at Aluminium Düsseldorf 2022 Fair       

TALSAD (Turkish Aluminium Industrialists Association) Represented Turkish Aluminium Industry at Aluminium Düsseldorf 2022 Fair The Turkish aluminium industry made quite an impression with its size and power at the Aluminium Düsseldorf 2022 Fair, Europe’s grand aluminium meeting held in Düsseldorf, Germany, between 27-29 September 2022. TALSAD, the representative of the Turkish aluminium industry for more than half a century, met with great interest by exhibitors and visitors.

talsad 79b

Powered by OrdaSoft!