Akpa Alüminyum Avrasya’nın Dev Buluşmasını Başarıyla Tamamladı

Kalite ve güvenin simgesi olmayı başaran Akpa Alüminyum, Avrasya bölgesinin en prestijli buluşması olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda ürünleriyle yoğun ilgi gördü. Fuarda potansiyel ve mevcut müşterileriyle bir araya gelen firma, yeni ürünlerini 2. salonda yer alan standında sergiledi.

 

 

 

akpa 80a

Akpa Alüminyum, fuarda sergilediği ürünlerle sektör profesyonellerinin buluşma noktası ve ilgi odağı olmayı başardı.

WG100 SkyRoof Kış Bahçesi içerisinde sergilenen ürünler bölümünde ISCB140 Isıcamlı Sürme Cam Balkon, S35Thermo Novoline Sürme Sistem, FD60T Katlanır Kapı Sistemi, HS55T Hebe-Schiebe Sürme Sistemi fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, dışarıdan görünmeyen kanat uygulaması imkanı sunan HVT67  /  HVT77 Gizli Kanat kapı ve pencere sistemlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Dayanıklı ve hafif malzeme olma özelliğine sahip alüminyum kompozit paneller çeşitli renk seçenekleriyle sergilendi.

Yüksek Kalite Standartlarıyla Dünya İçin Alüminyum Üretiyor

Akpa Alüminyum Satış Direktörü Turgut ÇALIŞKAN, “Sektörümüzde önde gelen, en son yenilikçi çözümleri ziyaretçilerimizle buluşturduk. Müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmak da bizler için verimli bir fuar geçirmemizi sağladı” dedi. Turgut ÇALIŞKAN, yüksek kalite standartlarıyla tüm dünya için alüminyum üretip, ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Akpa Alüminyum Successfully Completed the Giant Meeting of Eurasia 

Having managed to become the symbol of quality and trust, Akpa Alüminyum attracted great interest with its products at the Eurasia Window, Door, and Glass Fairs, the most prestigious meeting of the Eurasia region. Having got together with its potential and existing customers at the fair, it exhibited its new products at its booth in Hall 2.

akpa 80b

akpa 80slide

Powered by OrdaSoft!