IQ Alüminyum Sistemleri,  Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nda Yeni Ürünleriyle Yine Ön Plandaydı

Deceuninck kalitesi ve güvencesiyle öne çıkan IQ Alüminyum Sistemleri, Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda performans değeri yüksek, yenilikçi yeni birçok ürününü tanıttı.

 

 

 

iq aluminyum 80a

Müşteri memnuniyetindeki liderliği, fiyat performansı, ömür bileşimindeki rakipsizliği ve Deceuninck kalitesiyle sektörüne yön veren IQ Alüminyum Sistemleri, Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda yenilikçi ve performans değeri yüksek yeni sistemleriyle göz doldurdu. Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ve bölgenin en önemli pencere fuarı olma özelliğini taşıyan fuarda 100’ün üzerinde ülkeden 70 binin üzerinde sektör profesyoneli ve ziyaretçi bir araya geldi. Her zaman inovatif ürünleri ile adından söz ettiren IQ Alüminyum, yeni serileri olan Magnus, Serenad-S sürme sistemleri ve İnterface cephe sistemi ile fuarda çok büyük ilgi gördü.

Mükemmel Seçim

IQ Alüminyum Marka Satış Direktörü Müfit ATLAS, fuarda sergiledikleri ürünler hakkında şu bilgileri verdi: “IQ Alüminyum Sistemleri olarak, geniş açıklıklar için tasarlanmış yeni sürme sistemlerimizden olan Magnus, Serenad-S ve ayrıca İnterface cephe sistemimiz ile sektördeki farkımızı ortaya koyuyoruz. İnovatif ürünlerimizle yer aldığımız bu fuarda, sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmekten, yeni ilişkiler kurmaktan da çok memnunuz.”

IQ Alüminyum Sistemleri Was Again at the Forefront at Eurasia Window, Glass, Door and Aluminum Fairs with Its New Products

Having stood out with Deceuninck quality and assurance, IQ Alüminyum Sistemleri introduced many innovative new products of its with high performance value at Eurasia Window, Eurasia Glass and Eurasia Door Fairs.

iq aluminyum 80b

Powered by OrdaSoft!