ALUTEAM Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda Yerini Aldı

ALUTEAM’in Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ni temsilen bulunduğu, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği - GALSİAD ile ortak standın paylaşıldığı Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları’nda her sene olduğu gibi yine Alüminyum Özel Bölümü’nde yer alındı.

Etkinlikte faaliyetlerini tanıtan ALUTEAM ağırlıklı olarak da Alüminyum Yapı Sistemleri Test ve Eğitim Laboratuvarı olan ASTEL’in potansiyel iş birliklerini keşfetme imkanı buldu.

 

 

 

aluteam 80a

Avrasya Bölgesi’nin pencere, cephe sistemleri, cam ve kapı alanlarında lider olan Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları, 12-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.  Yapı sektörünün en önemli üç kolunu aynı çatı altında toplayan bu etkinlikte yerini alan ALUTEAM faaliyetlerini tanıtma ve bu kapsamda potansiyel işbirlikleri yaratma fırsatı elde etti.

ALUTEAM’in Faaliyetleri ve ASTEL Ele Alındı

Fuarın ilk günü düzenlenen açılış törenine katılım sağlayan ALUTEAM ekibi tüm fuar yöneticileri ve dernek temsilcileriyle fuar alanını ziyaret etti. Sektörde faaliyet gösteren firmalar için yeni ticari bağlantılar kurulmasını sağlayan Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları 16 Kasım tarihine kadar oldukça dinamik bir şekilde devam etti. ALUTEAM’in alüminyum sektörüne yönelik sürdürdüğü projelerini iş görüşmelerine taşıdığı fuar kapsamında ALUTEAM’in faaliyetlerinin yanı sıra bir İstanbul Kalkınma Ajansı projesi olarak sektöre kazandırılan ASTEL de ele alındı.

Akredite Bir Test ve Eğitim Laboratuvarı: ASTEL

Alüminyum sektörü yapı sistemleri üzerine akredite bir test ve eğitim laboratuvarı olan ASTEL bu alanda sermayenin yurt içinde kalması hedefiyle yol alarak potansiyel müşterilerine hizmet kollarını tanıtmayı sürdürüyor. İlk olarak yine bu fuar kapsamında düzenlenen programda tanıtımının gerçekleştirildiği ASTEL için Avrasya Pencere Fuarı’nın önemi oldukça büyük. Cephe Akademisi’nin temellerinin atıldığı bu organizasyonun önümüzdeki yıl 11-15 Kasım tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

ALUTEAM participated at Eurasia Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs

In representation of Fatih Sultan Mehmet Foundation University, and at a booth jointly occupied with GALSİAD - Entrepreneurial ALUMINIUM AND INDUSTRIALIST BUSINESS PEOPLE ASSOCIATION -, ALUTEAM took part in Eurasia Window, Eurasia Glass, and Eurasia Door Fairs at the Aluminum Special Section just like it did in the previous years. Having introduced its activities at the event, ALUTEAM particularly had the opportunity to explore the potential collaborations with ASTEL, the Aluminum Building Systems Test and Training Laboratory.

 aluteam 80b

Powered by OrdaSoft!