Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri Özel Sektör 2022 Sahiplerini Buldu

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri - Özel Sektör 2022 kazananları, Türkiye İMSAD’ın Üye Buluşması’nda düzenlenen törende açıklandı. Törende ödül kazananların plaketleri, Türkiye İMSAD yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.

 

 

 

 

imsad 82a

İnşaat malzemeleri sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD; güçlü ve yeni düzenlemelere hızla uyum sağlayan, daha bilinçli tüketici kitlesine hitap edebilen bir sanayinin, ancak nitelikli iş gücü ve iyi bir yönetim anlayışıyla mümkün olabileceğine inanıyor. Bu anlayış kapsamında; Ar-Ge yatırımlarının artırılması, teknolojiye bağlı gelişmelerin takip edilmesi, çevreye duyarlı inovatif ürün ve üretim süreçlerinin geliştirilmesi hedefiyle Türkiye İMSAD tarafından 2017’den bu yana çift yıllarda düzenlenen ‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri-Özel Sektör 2022’ ödülleri sahiplerini buldu.

Bu Yıl 5’incisi Düzenlenen Törende 28 Proje Yarıştı

28 Şubat 2023 tarihinde Türkiye İMSAD Üye Buluşması etkinliği sırasında üye firmaların ve dernek temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen ödül töreninde, 28 proje arasından bağımsız Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu 2022 yılında dereceye giren projelerin ödülleri sahiplerine verildi.

Projeler Ödüllendirildi

Tören kapsamında, çevre alanında 1’incilik ödülünü “Artık Değilsin” projesi ile Akçansa, 2’ncilik ödülünü “Ergoboard®: E3 Ergonomik-Ekolojik-Ekonomik Standart Alçı Levha” projesi ile Saint Gobain Rigips, 3’ncülük ödülünü ise “Ultra Hafif Standart Maden Suyu Şişesi” projesi ile Şişecam aldı.

Ekonomi alanında 1’incilik ödülünü “Seramik Karo Üretiminde Reçete Geliştirme ve Yerlileştirme” projesi ile Vitra, 2’ncilik ödülünü “Greenformulation (Greenforcement & Greenforconcrete) - Sürdürülebilir Ürün Hareketi” projesi ile Akçansa, 3’ncülük ödülünü de “Cura Tile” projesi ile Kaleseramik kazandı.

Sosyal alanın 1’ncisi “Atölye Kale” projesi ile Kaleseramik, 2’ncisi “GençİZ Uzun Dönem Kadın Staj Programı” projesi ile Akçansa, 3’ncüsü ise “İstiklal Harbi Sergisi ve Resepsiyonu” projesi ile Çuhadaroğlu oldu.

Ödüller, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyeleri Tarafından Takdim Edildi

Dereceye giren firmaların temsilcilerinden Akçansa Mega Projeler ve Agrega Satış, Operasyon ve Teknik Grup Müdürü Muhittin TARHAN, Vitra Teknik Hizmetler Müdürü Dr. Burçak ATAY, Kaleseramik İletişim ve Atölye Kale İş Birim Müdürü Pelin Özgen PİKER ile Kale Grup Üretim Yöneticisi Engin ÇETİN, ödüllerini Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun KÜÇÜKOĞLU’ndan aldı.

Saint Gobain Rigips Teknik Pazarlama Müdürü Kubilay BÜYÜKLÜ, ödülünü Türkiye İMSAD 2017-2020 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevcut Dönem Başkan Vekili Ferdi ERDOĞAN’dan alırken, Akçansa AR-GE ve Çimento Teknolojileri Müdürü İsmail GÖKALP ise ödülünü Türkiye İMSAD 2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevcut Dönem Başkan Vekili Fethi HİNGİNAR’dan aldı. 

Akçansa İnsan Kaynakları Müdürü Aybike ÖZAK, ödülünü Türkiye İMSAD 2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevcut Dönem Başkan Vekili Dündar YETİŞENER’den; Şişecam Cam Ambalaj Grubu Tasarım Müdürü Eda YILMAZ, ödülünü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bora TUNCER’den; Kaleseramik Ar-Ge Müdürü Yıldız YILDIRIM ile İnovasyon Yöneticisi Erdem GÜNSÜR, ödülünü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan ARACI’dan; Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nejat ÇUHADAROĞLU, ödülünü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ece Ceylan BABA’dan aldılar.

 

Türkiye İMSAD Future Investment Awards - Private Sector 2022 Announced Their Winners

The winners of Türkiye İMSAD Future Investment Awards - Private Sector 2022 were announced at a ceremony organized at Türkiye İMSAD’s Member Meeting. The plaques of the award winners were delivered by the members of the board of directors of Türkiye İMSAD at the ceremony.

Powered by OrdaSoft!