Metamak’ın 50. Yılında Dev Organizasyon

15-16 Kasım tarihlerinde İstanbul Renaissance Polat Hotel’de gerçekleştirilen DISA Özel Sempozyum’u ve Trakya Döküm fabrika gezisi, Türkiye Metalurji Sektörü’nün yoğun ilgisi ile tamamlandı.

 

 

 

 

meta mak 2 a

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Akademi Danışmanı Sayın Seyfi DEĞİRMENCİ’nin moderatörlüğünü yaptığı ve bilginin inovasyon ile buluştuğu bu özel organizasyonda, teknolojik çözümleri keşfetmek, sektör liderleri ile bağlantı kurmak ve bilginin güncellenmesi şeklinde fayda sağlayacak birçok fırsat edinilmiş oldu.

50. yıllarını kutladıkları bu yılda böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için gurur duyduklarını belirten Metamak Metalurji Makine Satış Müdürü Erol TURGUT, “Metamak olarak temsilcisi olduğumuz DISA, Wheelabrator, Simpson ve Vibrotech sunumları ile katılımcılara çok değerli bilgiler aktarırken, müşterilerimiz, Trakya Döküm Disamatic ve Denizciler Döküm Disamatch makinaları ile olan deneyimlerini paylaştı. Sektörde tanınan Magma firması ise bilgileri ile organizasyona katkı sağladı” dedi

Giant Organisation in the 50th Anniversary of Metamak

DISA Special Symposium held at İstanbul Renaissance Polat Hotel on 15-16 November as well as the Trakya Döküm factory tour were completed with great interest of the Turkish Metallurgical Sector.

meta mak 2 b

Powered by OrdaSoft!