Şişecam Düzcam, Avrupalı Mimarlarla Online Share Seminerlerinde Buluştu

Avrupa’nın lider düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, online olarak gerçekleştirilen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle bir araya geldi. 

 

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam,  resmi ortağı olarak yer aldığı Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu  Share Bükreş ve Share Sofya Webinar’ları aracılığıyla Avrupalı mühendis ve mimarlarla bir araya geldi. Avrupa’nın önde gelen mimarları, Bükreş ve Sofya’da düzenlenen online seminerlerde, “Pandemi Sonrası Süreçte Mimarlık” teması altında mimari yaklaşımlarını paylaştı.

 

sisecam 40a

 

Pandemi Sürecinde Cam Ve Sağlık İlişkisi Ele Alındı

Etkinlikte Şişecam Düzcam, “Doğru Cam Seçiminin İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri” ve “Pandemi Sürecinde Cam Danışmanlığı” konularında; mimar, cephe danışmanı, cephe firmaları ve mimarlık öğrencilerinden oluşan sektör temsilcilerine sunumlar yaptı. 

Dünyaca Ünlü Mimarlar Sunum Yaptı

Share Bükreş’e Polonyalı mimar Piotr Lewicki, Lübnanlı mimar Bernard Khoury ve Hollandalı mimar Erick Van Egeraat sunumlarıyla katılırken, Sofya etkinliğinde İngiliz mimar Chris Churchman, Alman cephe danışmanı Roland Bechmann ve Hollandalı ünlü mimarlık ofisi UnStudio’dan mimar Frans Van Vuure sunumlarıyla yer aldı.

Şişecam Flat Glass Met European Architects at Online Share Seminars

Şişecam Flat Glass, which is Europe’s leading flat glass manufacturer, came together with European architects and engineers at the International Architecture and Engineering Forum Share Bucharest and Share Sofia Webinars.

 

Powered by OrdaSoft!