Şişecam Düzcam, Isıcam Yetkili Üreticileri ile Online Güç Birliği Yaptı

Avrupa’nın lider düzcam üreticisi Şişecam Düzcam’ın Isıcam yetkili üreticileri ile gerçekleştirdiği online buluşmalarda, pandemi dönemi ve sonrasında camın yeni kullanım alanları ve üretim süreçlerinin sürdürülebilirliği için alınabilecek önlemler ele alındı.

 

 

 

sisecam online

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, “Evimiz Isıcam, çalışma arkadaşlarımız ailemiz” mottosu ile yola çıkarak, Isıcam yetkili üreticileri ile online buluşmalar gerçekleştirdi. Türkiye’yi ilk kez yalıtım camlarıyla tanıştıran markası Isıcam Sistemleri’nin yetkililerinin katıldığı toplantıda, pandemi dönemi ve sonrasında camın yeni kullanım alanları konuşulurken, üretim süreçlerinin sürdürülebilirliği konusunda alınabilecek önlemler de ele alındı.

29 Haziran – 8 Temmuz tarihleri arasında 5 farklı bölge için toplantılar düzenleyen Şişecam Düzcam, 180 Isıcam yetkili üreticisi ile bir araya gelerek, 45 yıldır olduğu gibi bu zorlu dönemin de birlikte aşılabileceğini vurguladı. Toplantılarda online “Çay Tadım Etkinliği” de gerçekleştirildi.

Şişecam Flat Glass Joined Forces with the Authorized Manufacturers of Isıcam Online

In the online meetings held by Şişecam Flat Glass, Europe’s leading flat glass manufacturer, with the authorized manufacturers of Isıcam, new usage areas of glass during and after the pandemic. and the measures to be taken for the sustainability of production processes were discussed.

Powered by OrdaSoft!