gebkim GEBKİM’de 1 Milyar 200 Milyon TL’lik 6 Yatırıma Aynı Anda Start Verildi

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK, kuruluşunun 2’nci yılında Anadolu Meslek Programı türünden öğrenci alan meslek liseleri arasında en çok tercih edilen GEBKIM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni (GEBKİM MTAL) ziyaret etti.

 

 

 

gebkim 1

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK ziyaretine, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından oluşturulan kompozit uygulama atölyesi olan “Pilot Uygulama ve Üretim Atölyesi” ile başladı.

Kompozit Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Barış PAKİŞ, Prof. Dr. Ziya SELÇUK’a GEBKİM MTAL bünyesinde oluşturulan atölyede, kompozit sektörü ve Kompozit Sanayicileri Derneği desteğiyle gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Destek Sözü Verdi

Prof. Dr. Ziya SELÇUK; 20 derslik, 8’i kimya ve 4’ü endüstriyel otomasyon olmak üzere 12 laboratuvar bulunan GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilaç, kozmetik, temizlik ürünleri, plastik, kompozit, ambalaj gibi birçok farklı alt sektörün gelecekteki nitelikli elemanları olarak gösterilen öğrencilerle program dışı derse katıldı. Prof. Dr. Ziya SELÇUK, nitelikli iş gücü yaratmak için sanayi ve okul işbirliğinin en güzel örneğini gördüğü GEBKİM MTAL’de yazılan başarı hikâyesini öğrenince, GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim ARACI’nın şahsında, tüm vakıf üyelerine teşekkür etti.  Dilovası’nda bulunan 6 OSB’nin en küçüğü ama en faal ve üretkeni GEBKİM OSB’nin Başkanı Vefa İbrahim ARACI’nın ile arkadaşlarının performansını takdir ederken, GEBKİM MTAL’e her türlü destek sözü verdi. Hedefleri; sektör bazında işbirliği, bilgi, deneyim paylaşımı, iletişim ağı ile ortak bir sinerji yakalayarak global dünyada rekabet edecek güce erişmek olan GEBKİM Vakfı üyelerini takdir etmenin ötesinde, başka sektörlerde de sanayi-okul işbirliği için Vefa İbrahim ARACI ve arkadaşlarından projeksiyon çalışmaları yapmalarını istedi. Prof. Dr. Ziya SELÇUK, GEBKİM MTAL ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Ziya SELÇUK, Minister of National Education, Visited GEBKİM MTAL

Prof. Dr. Ziya SELÇUK, Minister of National Education, visited GEBKİM Vocational and Technical Anatolian High-School (GEBKİM MTAL), which has become the mostly preferred high-school among the vocational high-schools that admit students from Anatolian Vocational Programme at the 2nd Anniversary of its establishment.

gebkim 1b

Powered by OrdaSoft!