albondAlbond, Alüminyum İnşaat Malzemeleri İhracatının Yıldızı Oldu

Albond, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından verilen “İhracatın Metalik Yıldızları” ödüllerinde, alüminyum inşaat malzemeleri kategorisinde 1’incilikle ödüllendirildi.

 

 

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen “İhracatın Metalik Yıldızları” ödülleri, Albond Alüminyum’a 1’incilik ödülü getirdi. Firma, 2019’da sürdürdüğü başarılı ihracat faaliyetleriyle alüminyum inşaat malzemeleri ihracatında zirveye yükseldi.

Kompozit Panel İhracatında Lider

60 yılı aşan kurum kimliği ve kompozit panel kullanımı tecrübesine sahip Peker Ailesi tarafından 2002 yılında kurulan Albond Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş, kompozit panel üretimi ve pazarlaması üzerine faaliyet gösteriyor. İhracatçılar Birliği tarafından bugüne kadar 5 ödül ile ödüllendirilen firma, üretiminin yüzde 75’ini başta İspanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya, Polonya gibi Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihraç ederek, Türkiye’nin adını dünyaya duyuruyor. Alüminyum kompozit panel ihracatında Türkiye’de 1’inci sırada yer alan firma, İhracatını en çok artıran alüminyum inşaat ürünleri üreticisi firmalar arasında ilk sırada bulunuyor. 

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin kendi sektöründe öncü ve lider firmalarından olarak çalışmalarını kesintisiz sürdüren Albond, Türkiye ekonomisine değer katmak için var gücü ile çalışırken, gerçekleştirdiği hedeflerine her geçen gün bir yenisini daha eklemeyi başarıyor.

Albond Has Become The Star OfAluminium Construction Materials Export

Albond has been awarded 1st place in the aluminium construction materials category for the “Metallic Stars of Export” awards granted by İstanbul Ferrous & Non-Ferrous Metals Exporters’ Association (IDDMIB). The company has become the leader of aluminium construction materials export thanks to the succesful exportation maintained in 2019.

albond 1

Powered by OrdaSoft!