Pixera Teknoloji, Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı ile Pazarlama Ağını Genişletti

Pixera Teknoloji Genel Müdürü Sedat TİRYAKİ ile Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda sergiledikleri ürünler hakkında bilgi edindiğimiz, fuarın yurtdışı ve yurtiçi hedeflerine katkılarına dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

pixera-79a.jpg

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Fuar, yurtdışı pazarında Pixera Teknoloji adını duyurmamızda bizlere öncülük etti. Standımız yurtiçi ve yurtdışında alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmalardan yoğun ilgi gördü. Firmaların olumlu geri dönüşleri ve standımıza ilgileri bizi onurlandırdı.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuar süresince PAL Serisi optik ölçüm cihazlarımızdan PAL 600 modelimiz ile birlikte yazılımımızın son versiyonunu katılımcılara tanıttık. Ürettiğimiz PAL Serisi optik ölçüm cihazlarımız alüminyum ekstrüzyon sektöründe hassas ölçüm yapan firmaların kalite kontrol alanındaki tüm ihtiyaçlarına çözüm sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu doğrultuda tasarlanan ürünlerimiz fuar boyunca yoğun ilgi gördü.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuarda alüminyum ekstrüzyon sektöründe faaliyet gösteren yurtiçi ve yurtdışı firmalar ile olumlu görüşmeler gerçekleştirdik.  Yurtdışında kuracağımız pazarlama ağı için birkaç firma ile detaylı görüşmeler gerçekleştirdik. Fuar sayesinde yurtdışı pazara açılma hedefimizi daha sağlam adımlarla sistemli ilerleyerek yürütebileceğiz.

pixera 79b

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuar sırasında ölçüm cihazımız birçok ziyaretçi tarafından beğenildi ve Pixera PAL Serisi Ölçüm Cihazları pazardaki potansiyelini arttırdı. Bu sayede Pixera yurtdışı pazarında ön plana çıkmış olup satış faaliyetlerini arttıracaktır.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 yılı için katılmayı planladığımız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar yok, fakat 2023 yılı için katılmayı planladığımız fuarlar mevcut. 2023 yılı için alüminyum ekstrüzyon sektöründe faaliyet gösteren ziyaretçileri standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, standımızı ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Pixera Teknoloji Expanded Its Marketing Network at Aluminium Düsseldorf 2022 Fair

We interviewed with Sedat TİRYAKİ, the General Manager of Pixera Teknoloji, where we not only gained information about the products they exhibited at Aluminium Düsseldorf 2022 Fair, but also emphasized the fair’s contributions to their domestic and overseas goals.

Powered by OrdaSoft!