cagdas kagitÇağdaş Kağıt Düsseldorf’ta Alüminyum, Ekstrüzyon Ürünler, Metal ve Profillerde Kağıt Kullanımını Tanıttı

Çağdaş Kağıt İhracat Satış Müdürü Nesrin AY ile Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda sergiledikleri ürünler hakkında bilgi aldığımız, alüminyum ile kağıt arasındaki yakın ilişkiyi tanımladığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

cagdas kagit 79a

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Çağdaş Kağıt olarak ilk defa bu sene fuara katıldık. Piyasayı yakından takip etmek ve müşterilerimiz ile buluşmak bizim için onur vericiydi. Endüstri sektöründe krepe kağıtları, interleaving kağıtları ve endüstri alanı için birçok kağıt çeşidi üretmekteyiz. Yurtiçi ve yurtdışında birçok firmaya kağıt tedariki yapmaktayız. Bizi mevcut müşterilerimizden ve yeni müşterilerden gelen olumlu yanıtlar mutlu etti.  Birçok firmanın çevreyi koruma ve ürünlerine yenilik katmak amacıyla plastik ürünlerden kağıt ürünlere geçmeye çalıştığını gözlemledik. Bu sebeple ürünlerimize ilgi oldukça memnun ediciydi. Firma olarak alüminyum, ekstrüzyon ürünler, metal ve profillerde kağıt kullanımını tanıttık ve tanıtmaya devam edeceğiz.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda ürettiğimiz krepe kağıt, interleaving kağıt, kahverengi kraft kağıtları, beyaz ara kağıtlarını ve %100 odun selülozdan üretilen kağıtlarımızı tanıttık. Yeni ürün olarak birçok alternatif ürün sergiledik.

cagdas kagit 79b

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Kendi müşterilerimiz ve yeni gelen talepleri yanıtlamaya çalıştık. Birçok yeni bağlantılar kazanmış olduk. Firma olarak birçok üretici firmaya alternatif paketleme ve ambalajlama konusunda destek olmaya çalıştık. Standımıza gelen birçok firmanın sorunlarına çözüm bulan yeni ürünleri de göstermiş olduk.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuarda yeni anlaşmalar yaptık ve yeni müşteriler ile güzel bağlantılar elde ettik. 50 yıldan fazladır ürettiğimiz krepe kağıtlarımızın satışını gerçekleştirdik.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 yılında birçok sektörde fuarlara katılım sağlamaktayız. İstanbul’daki Ambalaj Fuarı’na katıldık. Onun dışında FESPA Baskı Fuarlarına katılmaktayız. Birçok yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına katılım sağlamaktayız. 2024 yılında Aluminium Düsseldorf Fuarı’na tekrar katılım sağlayacağız. Fuardan gelen olumlu dönüşler neticesinde tekrar fuara katılmaya devam edeceğiz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Çağdaş Kağıt Introduced the Use of Paper in Aluminum, Extruded Products, Metals, and Profiles in Düsseldorf

We interviewed with Nesrin AY, Export & Sales Manager of Çağdaş Kağıt,where we not only gained information about the products they exhibited at the Aluminium Düsseldorf 2022 Fair, but also defined the close relationship between aluminum and paper.

Powered by OrdaSoft!