kenan metalKenan Metal Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda Sunduğu Ürün Çeşitliliğiyle Hedef Müşterilerine Ulaştı

Kenan Metal Yönetim Kurulu Başkanı Ersin TURGUT ile fuarların sektörlerimize katkılarını ele aldığımız, fuarlar aracılığıyla hedef müşterilerine ulaşan firmanın Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’ndan elde ettiği kazanımlara dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

kenan metal 79a

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Aluminium Düsseldorf 2022, sektörün önde gelen ve özellikle Avrupa bölgesinden katılımcılar ve ziyaretçiler için buluşma noktası niteliğinde olan bir fuar. Bu kapsamda büyüyen markamızı uluslararası alanda tanıtmak, fırsatları keşfetmek, yeniliklerden haberdar olmak, üretici ve hedef müşterilerimize ulaşmak adına son derece faydalı bir fuar oldu.  Çeşitli aktiviteler ve ürün çeşitliliği bulunan fuar standımıza olan ilgi üst düzeydeydi ve birçok firma sahibi ve üst düzey yöneticinin uğrak noktası olduğunu söyleyebilirim.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Üreticisi olduğumuz Alüminyum Billet, Profil, Bioclimatic, Veranda, Pergola, Rooling Roof ve Bahçe çiti sistemlerimizi sergiledik.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Az önce de belirttiğim gibi birçok üst düzey görüşmelerin gerçekleştiği fuarda hedef sektör yöneticileri ile alüminyum tedarikleri kapsamında birçok firma ile ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmak, ön anlaşma ve mutabakatlar sağlamak, mevcut çalıştığımız firmalar ile görüşme ve iş geliştirmeler yapma imkânı bulduk.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi? Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Satış bir süreçtir. Fuar alanında yaptığımız bağlantılar ve potansiyel firmalar ile sıcak satışa dönüşen işlerimiz olduğu gibi, birçok global ve lokal firma ile yüksek hacimli proje satışları için görüşmelerimiz fuar sonrasında ivme kazanarak devam etmekte. Bu kapsamda fuarda edindiğimiz portföyler ve mevcut müşterilerimiz ile iş hacmimizi daha da yükseltmek, hedef bölgedeki iş kapasitemizi arttırmayı planlamaktayız.

kenan metal 79b

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 yılının sonuna geldiğimiz bugünlerde, 12-16 Kasım tarihleri gerçekleşecek olan Tüyap Kapı ve Pencere fuarı ile 2022 yılının son fuarına katılım yapmayı planlamaktayız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kenan Metal olarak önümüzdeki dönemde planlanmış yurtiçi ve yurtdışı birçok fuar katılımımız olacak. Gerek yeni ürünlerin ilk kez tanıtımında, gerekse satış süreçlerine olan olumlu katkılarıyla fuar katılımlarını markamız adına ayrıca sektöre katkımız adına önemsiyoruz. Büyüyen markamızı uluslararası alanda tanıtmak, fırsatları keşfetmek için, yeniliklerden haberdar olmak adına fuarlara katılımımız sürecek.

Kenan Metal reached its target customers with its product range at Aluminum Düsseldorf 2022 Fair

We interviewed with Ersin TURGUT, Board Chairman of Kenan Metal, where we not only discussed the contributions of fairs to our sectors, but also drew attention to the gains of the company, which reaches its target customers through fairs, from the Aluminum Düsseldorf 2022 Fair.

Powered by OrdaSoft!