bor aluminyumBor Alüminyum, Düsseldorf’ta Yeni Proses ve Boya Hattının Müjdesini Verdi

Bor Alüminyum Yönetim kurulu üyesi Cengiz EMİROĞLU ile Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı ele aldığımız, organizasyonun kısa ve uzun vadeli kazanımlarına değindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

bor aluminyum 79a

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Standımızı ağırlıklı olarak mevcut çalıştığımız firmaların ziyareti bizleri memnun ve mutlu etti. Fakat fuar yeni müşteri edinme açısından beklentimizin altında kaldı diyebiliriz.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Sizlerin de bildiği üzere firmamız sistem ve uygulama yapan bir firma değil. Bizler müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda özel profiller ve ihtiyaca yönelik profiller ürettiğimiz için fuarda yeni bir sistem sergilemedik. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz özel üretim modelimizi tanıttık.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Mevcut bağlantılarımızı daha güçlü bir hale getirdik. 2023 yılının ilk aylarında faaliyete alacağımız 5” ve 9” preslerimiz ve dikey boyahane hattımızın müjdesini vererek alt yapılarının hazırlanmasını sağladık.

bor aluminyum 79c

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Sizlerin de bildiği gibi endüstriyel üretim yapan biz ve bizim gibi firmaların fuar alanında sıcak satış yapması biraz zor. Önemli olan fuar sırasında bir araya geldiğimiz ziyaretçilerle fuar sonrasındaki süreçle görüşme trafiği başlatabilmek ve ihtiyaçları giderebilmek. Bu noktada oldukça başarılı sonuçlar aldık diyebiliriz. Alüminyum profil konusunda bildiğiniz gibi süreç bir miktar zaman alır. Teknik resim çizilmesi, onayı, kalıp aşamaları gibi etaplar zaman alacağı için sıcak satış pek mümkün olmuyor.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 yılında birçok fuara katılım sağlayıp karşılıklarını aldık. 2022 yılı içinde 15-18 Kasım tarihleri arasında Madrid / İspanya’ da gerçekleşecek VETECO fuarına katılım sağlayacağız. Bu vesileyle tüm dostlarımızı bekleriz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Standımızı ziyaret eden veya çeşitli sebeplerden dolayı ziyaret edemeyen tüm dostlarımıza, müşterilerimize, Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bir sonraki fuarda da görüşmeyi temenni ediyoruz.

Bor Alüminyum, Heralded Its New Process and Paint Line in Düsseldorf

We interviewed with Murat METAN, Assist. General Manager of Bor Alüminyum, where we dwelled not only on Aluminium Düsseldorf 2022 Fair, but also on their short- and long-term gains from the organization.

bor aluminyum 79b

Powered by OrdaSoft!