Ekstek XP, Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı ile 2023 Hedeflerini Genişletti

Ekstek XP Alüminyum Ekstrüzyon Profil Kalıpları Genel Müdürü Makine Mühendisi Hakan OKUTAN ile Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nın nabzını tuttuğumuz, fuarın 2023 hedeflerine katkılarına değindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

ekstek xp 79a

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Pandeminin ardından yoğun bir fuar geçirdik diyebiliriz. Önceki fuarlara kıyasla bilinçli ve potansiyeli yüksek müşteriler vardı. Birçok yeni müşterimiz fuar öncesi toplantı taleplerinde bulundu. Dolayısıyla fuar öncesi yoğun bir fuar geçireceğimizi biliyorduk. Sektörün yeni taleplerini anlamak ve kullandığımız en güncel teknolojiyi anlatma fırsatı bulduk. Sektör lideri olan Ekstek XP, her fuarda olduğu gibi bu fuarda da yoğun ilgi ile karşılaştı. Standımıza ilgi oldukça yoğundu diyebiliriz.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

İş konumuz gereği müşterilerimiz ihtiyaç duyduğu dizaynlar üzerinden çalıştığımız için, ziyaretçilerimize artırdığımız hizmet kalitemizden bahsettik ve kendilerini Gebze yerleşkemize davet ettik. Fuara özel bir ürün sergilemedik.

ekstek xp 79ba

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Alüminyum ekstrüzyon sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bağlantılar kurduk. Fuarın 2023 yılı iş hacmimize oldukça katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Avrupa bölgesi başta olmak üzere Kuzey Afrika ve Arabistan ülkeleriyle anlaşmalar gerçekleştirdik. Fuar sonrası iletişimimiz hızlandı ve sipariş almaya başladık.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

Bu yılki fuar organizasyonlarının finalini Almanya ile yaptık. 2023’te yine fuarlar gündemimizde olacak.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz

Ekstek XP Expanded Its Goals with Aluminium Düsseldorf 2022 Fair

We interviewed with Hakan OKUTAN, Ekstek XP’s General Manager in Charge of Aluminum Extrusion Profile Molds, where we not only took the pulse of the Aluminum Düsseldorf 2022 Fair, but also dwelled on the contributions of the fair to their 2023 targets.

Powered by OrdaSoft!