ceotherm lgCeotherm Endüstriyel Fırınlar Yeni Pazarlara Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı ile Ulaşacak

Ceotherm Genel Müdürü Cenk YILDIRIM ile Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda gerçekleştirdikleri faaliyetler ile fuarın firmanın hedeflerine yönelik katkılarına ilişkin bilgi edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

ceotherm 79a

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Bizim açımızdan faydalı bir fuar oldu. Yurtiçi ve yurtdışından birçok firma ve kişi ile görüşme yapma fırsatı bulduk. Bilgi alışverişi, yeni müşteri ve yeni pazarlara açılma imkanı fevkalade oldu.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Kendi üretimimiz olan alüminyum biyet dökümhaneleri, homojenizasyon tesisleri ve külçe dökümhaneleri başta olmak üzere, üretimini yaptığımız demir-çelik endüstrisi ve dökümhaneleri için endüstriyel fırınlar ve ilgili diğer tesis ekipmanlarının tanıtımını yapma imkanı bulduk.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Uluslararası bağlantılar ve yeni pazarlara açılma fırsatları bakımından yakın ve orta vadede planladığımız iş geliştirme ve pazarlama faaliyetlerimize önemli değerler katacağını değerlendiriyoruz.

ceotherm 79b

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi? Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Büyük ve görüşmeleri zaman alan projeler ile özellikle ilgileniyoruz. Bu tür projenin fuarda hemen oldu-bitti satış anlaşması olamaz. Ancak gerekli olan ilk görüşmeleri yaptık ve sonuçlarını alıyoruz diyebiliriz.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 fuar planımız sona erdi. 2023 ve 2024 yılları için fuar ve etkinlik çalışmalarımız devam ediyor.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine çalışmaları ve destekleri için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ceotherm Industrial Furnaces is to Reach New Markets with Aluminium Düsseldorf 2022 Fair

We interviewed Mr.Cenk Yiıldırım, he is the General Manager of Ceotherm Industrial Furnaces. He has informed us about the results of the exhibition, after exhibition targets and plans for next year to their company’s goals.

Powered by OrdaSoft!