Biser Alüminyum, Düsseldorf’ta Tedarikçi Portföyünü Genişletti

Biser Alüminyum’un Yetkilisi Sinan BÜBER ile Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’na ilişkin değerlendirmelerini aldığımız, fuarda gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarına ilişkin bilgiler edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

biser aluminyum 79a

Katılım sağladığınız Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nı hem kalıtımcı sayısı hem de standımıza ilgi açısından çok çok iyi olarak değerlendiriyoruz. Fuara ziyaretçi olarak dünyanın dört bir yanından katılım oldu. Katılımcıların oldukça bilinçli olması da dikkat çekiciydi. Durum böyle olunca da fuar hem bizim için hem de ziyaretçiler için çok olumlu geçti diye değerlendiriyoruz.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda, alüminyum sektöründe 40 yıllık tecrübemizin temsilcisi olan en yeni ürünlerimizi sergiledik ve ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Bununla birlikte yeni üretimine başladığımız farklı ebattaki yeni ürünümüzü de sergileme fırsatı bulduk.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuarda sektörümüzde faaliyet gösteren çok sayıda firma katılımcı olarak yerini aldı. Bu firmaların bir bölümünü bizim tedarikçimiz bir kısmını ise potansiyel müşterimizi oluşturuyor.  Biz her iki müşteri profiliyle görüşmeler yaptık. Birkaç firma ile tedarik konusunda anlaşmalar yaptık ve bu firmaları alternatif tedarikçi olarak portföyümüze kattık. 

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuar sırasında birçok ülkeden potansiyel müşterilerle görüşmeler ve fikir alışverişleri yaptık. Bu firmalardan birkaç tanesi ile fuar sonrası görüşmeler yaptık ve deneme siparişi de aldık. Diğerleriyle de teknik özellikler ve diğer şartlar ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 için gündemimizde başka bir fuar bulunmuyor. 2023’te sektörümüzü buluşturan fuarlarda yerimizi almayı hedefliyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Biser AlüminyumExpanded Its Supplier Portfolio in Düsseldorf

We interviewed with Sinan BÜBER, an Authorized Person of Biser Alüminyum, where we not only received their comments on Aluminium Düsseldorf 2022 Fair, but also gained information about the promotional activities they carried out thereat.

biser aluminyum 79b

Powered by OrdaSoft!