Kurtoğlu 2023’te İhracatta Transatlantik Ülkeleri Hedefliyor

Kurtoğlu Ar-Ge Müdürü İnşaat Mühendisi Ayhan VATANSEVER ile Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları başta olmak üzere 2022’de katıldıkları fuarlarda gerçekleştirdikleri çalışmaların sağladığı katkılar hakkında bilgi edindiğimiz, 2023 hedeflerine dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

kurtoglu aluminyum80a

2022 yılında katılım sağladığınız fuarlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

2022 yılında 5 farklı ülkede toplam 6 farklı şehirde fuarlara katıldık.  Amerika (Orlando), Sırbistan (Belgrad), Almanya (Nürnberg ve Düsseldorf), Nijerya ve Türkiye’de Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nda ürünlerimizi potansiyel müşterilerle buluşturma şansı elde ettik.

Fuarların ihracat faaliyetlerinize olan etkisini değerlendirebilir misiniz?

Katıldığımız tüm fuarların ihracat faaliyetlerimize olumlu etkisi olmuştur. Yurtiçi fuarlar dahil olmak üzere, her fuardan mutlaka ihracat yapacağımız farklı coğrafyalardan müşteriler edindik. Bu zenginlikle ticari faaliyetlerimize hız kazandırıyoruz.

Fuarlarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? İlk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarlarda alüminyum kaplama, Kaldır-Sür Sistemleri, Kapı ve Pencere Sistemleri, Katlanır Kayar Sistemi, Dışa Açılır Pencere Sistemi, Kapı Sistemleri ve Özel üretim profiller sergilendi. Bu ürün gruplarımız arasında öne çıkan en yeni ürünlerimiz fuarda oldukça ses getirdi.

Katılım sağladığınız Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Fuara katılım beklentimizin çok üzerindeydi. Standımıza ve sergilediğimiz ürünlere olan ilgi oldukça memnun ediciydi. Bu ilginin kısa ve uzun dönem içerisinde satış faaliyetlerimize önemli bir ivme getireceğine inanıyoruz.

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

İhracatımızı yeni pazarlarda artırmayı hedeflemekteyiz. Transatlantik ülkeler öncelikli hedefimizdir. Hedef pazarlardaki sistem gereksinimlerini göz önüne alarak oluşturduğumuz üst segment ürünlerimizi müşterilerle buluşturmayı hedefliyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kurtoğlu Aims to Export to Transatlantic Countries in 2023

We had an interview with Civil Engineer Ayhan VATANSEVER, Kurtoğlu R&D Manager, about the contributions of the works they carried out in the fairs they participated in 2022, especially Eurasia Window, Glass, Door and Aluminum Fairs, and drew attention to their 2023 targets.

kurtoglu aluminyum80b

Powered by OrdaSoft!