pergolam logoPergolam Ürün Yelpazesini Genişleterek Yeni Pazarlara Açılacak

Pergolam Firma Yetkilisi Galip YILDIZ ile firmanın faaliyetleri ve ürün gruplarına ilişkin bilgi aldığımız, gelecek hedeflerine değindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

pergolam 84a

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

Ben tüccar bir ailenin meraklı ve çalışkan bir bireyiyim. Disiplini ve kaliteyi ön planda tutarak seviyeli imalat yapma çabasında bir iş adamı olarak bugüne kadar gelmiş bulunmaktayım. Ticari alanlardaki zorluklar ve fırsatlarla dolu bir yolculukta bulunmaktan büyük keyif alıyorum. Çocukluğumdan beri iş hayatına olan ilgim ve ticari ruhum, kendi işimi kurma kararımı destekleyen önemli etmenler olmuştur.

Firmanızın kuruluşu hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Kendi firmamı 22 yıl önce kurma fırsatı buldum. Anadolu’daki zorluklar ve imkansızlıklar nedeniyle 5 yıl önce İstanbul’a taşınma kararı aldım. Burada büyük bir şehirde iş yapmanın sunduğu olanaklar sayesinde firmanın büyüme potansiyelini fark ettim ve bu doğrultuda adımlar attım. Yeni pazarlar ve müşteri kitlesiyle tanışma fırsatı, işimizi daha da geliştirebilmemiz için önemli bir adım oldu.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız, Pergola, Bioclimatik, Lavin Eco Bioclimatik, Açılır Cam Tavan, Kış Bahçesi, Giyotin Cam Sistemleri, Silinebilir Giyotin, Sürme Cam, Bahçe Çiti, Zip Perde ürünlerin hammadde ve aksesuar satışını yapmanın yanı sıra, müşterilere bu ürünleri demonte (montaja hazır) olarak sunma hizmeti vermektedir. Modern ve fonksiyonel tasarımlarımızla, müşterilerimizin mekanlarını güzelleştirmeyi ve yaşam kalitelerini artırmayı amaçlamaktayız. Aynı zamanda, müşterilerimize özelleştirilmiş çözümler sunarak, kişiye özel tasarımlarla hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine olanak sağlıyoruz.

pergolam 84eÇözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Kalite ve hız, iş birliği yapacağımız çözüm ortaklarını seçerken en önemli kriterlerimizdir. Aynı zamanda etik değerlere ve sürdürülebilirlik ilkelerine önem veren iş ortaklarıyla çalışmayı tercih ediyoruz. Uzun süreli iş birlikleri kurarak, güvenilir ve karşılıklı kazanç odaklı ilişkiler geliştirmeye özen gösteriyoruz.

2023 yılı hedefleri, planları ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

2023 yılı için belirlediğimiz hedefleri başarıyla gerçekleştirdik. Ticarette bazı stratejilerin gizli kalması gerektiğini düşünüyoruz, ancak şunu paylaşabilirim ki, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını dikkate alarak ürün yelpazemizi genişletmeyi ve yeni pazarlara açılmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek verimliliği artıracak yöntemler ve süreçler üzerinde çalışıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Tüm emek veren meslektaşlarımıza saygı ve sevgi sunmak istiyorum. İş ortaklarımızı ve meslektaşlarımızı iş yerimize sıcak bir ortamda kahve içmeye her zaman davet ediyoruz. Ayrıca, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için var gücümüzle çalıştığımızı belirtmek isterim. İlerleyen dönemlerde daha fazla inovatif ürünle piyasada yer alacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle, iş dünyasındaki tüm dostlarımıza ve iş ortaklarımıza başarılar diliyorum. Win&ARTProje- ALU&Art Dergilerine katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Pergolam Will Penetrate In New Markets By Expanding Its Product Range  

We had an interview with Galip YILDIZ, a Pergolam Company Executive, where we gained information about the company’s activities and product groups, and also highlighted its future targets.

Powered by OrdaSoft!