alumilALUMIL, “Hellenic Aluminium 2022”de Sürdürülebilir Ürün ve Sistem Çözümleriyle Fark Yarattı

60 ülkede, 32 iştiraki ile alüminyum sistemler sektörünün lider firmalarından ALUMIL, Hellenic Aluminium 2022’de yenilikçi ürün ve sistem çözümlerini tanıttı. Firmayı, yeni hizmetlerinden dijital hizmetler ekosistemi “ALUMIL Connect” ile eğitim ve inovasyon girişimi “Architectural Aluminium Academy”nin de yer aldığı fuarın en geniş metrekareli alanında 6000 kişi ziyaret etti.

 

 

 

alumil 80a

Uluslararası alüminyum sektörünün lider firmalarından ALUMIL, 14-16 Ekim’de Atina’da düzenlenen Yunanistan’ın en büyük inşaat ve yapı fuarı Hellenic Aluminium 2022’de (Yunanistan Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı) gövde gösterisi yaptı. Sektörün ülkedeki en büyük buluşması olan fuara Türkiye’deki bayilerini davet eden ve fuar süresince bayilerini Atina’da ağırlayan ALUMIL, uygulayıcı bayilerinden de tam not aldı. Yaşam alanlarını şekillendiren, yenilikçi mimari alüminyum sistemlerdeki 50 farklı ürün ve sistem çözümünü 800 metrekarelik dev standında inşaat sektörüyle buluşturan ALUMIL’in yenilikçi ürün ve tasarımları, tüketici ve profesyonellerden yoğun ilgi gördü.

Dünyanın Dört Bir Yanında Güçlü Yapılanma

“Küresel Düşün, Yerel Davran” vizyonu doğrultusunda her kıtada global varlığını büyütmeye devam eden ve 6 ülkede (Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Bosna Hersek) 12 üretim tesisi bulunan ALUMIL, dünyanın dört bir yanında 32 iştirak ve 10000 paydaş ile faaliyetlerini sürdürüyor. Dubai, New York, Romanya, Sırbistan, Kosova, Hindistan, Rusya, Kıbrıs, Avustralya ve daha pek çok ülkede ALUMIL ofisleri, 30 yıldan uzun bir zamandır küresel ölçekte çözümler tasarlayıp geliştirerek ve her pazarın yerel ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş ürünler sunuyor

Sektöre Yön Veren Yenilikçi Ürün ve Sistemlerini Tanıttı

Yıllık 100.000 tonun üzerinde üretim kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük mimari alüminyum sistemleri üreticilerinden biri olan ALUMIL, Hellenic Aluminium 2022’de; sürme, katlanır ve menteşeli sistemler, ofis bölme sistemleri dış mekan çözümlerinden oluşan 50 farklı ürününü tanıttı.

ALUMIL’in Hellenic Aluminium 2022’de Tanıttığı Ürünler

Yangına Dayanıklı Kapılar

Dünyanın dört bir yanında; kullanıldığı yapı projelerinin dayanıklığını artıran yenilikçi çözümler sunan ALUMIL, sertifikalı yangın direncine sahip alüminyum kapı ile fuar ziyaretçilerine adeta bir sürpriz yaşattı. Markanın yangın güvenliğine yatırım yapma konusundaki istekliliğini vurgulayan bu ürün; ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Supreme S650 Phos

Çok ince profillere ve son teknoloji sürme raylara ve hatta kavisli sürme sistemlerine sahip, yeni, etkileyici minimal sürme ve kaldırma sürme sistemlerinin PHOS & Eclipse versiyonları da fuarda tanıtılan bir diğer yenilik oldu.

alumil 80b

 

ALUMIL Solar’ın Yenilikçi Ürünü Carport

Elektrikli otomobiller için açık park yerlerinde hem yenilikçi bir gölgelik görevi gören hem de çatısında yer alan fotovoltaik paneller yoluyla “yeşil” enerji üretimi sağlayan Carport; etkileyici aerodinamik tasarımı ve yüksek sağlamlığı ile fuarın dikkat çeken noktalarından biri oldu.

Yüksek Enerji Tasarrufu Sağlayan Yenilikçi Sistem Supreme S650 Phos

ALUMIL’in köklü Ar-Ge tecrübesinin güçlü bir yansıması olan Supreme S650 Phos, enerji verimliliği sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan çevre ve tüketici dostu bir sistem olmasının yanında, minimal tasarımı sayesinde geniş cam yüzeyleriyle, yaşam alanlarını doğal ışıkla doldurarak doğayla bütünleşen mekanlar yaratılmasını sağlıyor. Minimum alüminyum görünür profil genişliği ile geniş açıklıklar gerektiren projelerde mimarlar için ideal çözümler sunan ve yaratıcılıklarını besleyen Supreme S650 Phos ile yapılarda minimal mimari tasarımlar uygulanabiliyor.

Yüksek enerji tasarrufu ve üstün ses yalıtımına sahip sistem, döşeme üzerine montaj, döşeme içine gömülerek montaj veya tamamen zemin malzemesi ile kaplanmış döşemeye gömülerek montaj olarak üç farklı eşik alternatifi ile uygulanabiliyor.

Minimal Estetiği Üstün Performansla Buluşturan Ürün Supreme SF85

Üstün hava geçirimsizliği, rüzgar yükü direnci ve su sızdırmazlığı performansıyla yapılarda yüksek oranda ısı yalıtımı sağlayan Supreme SF85, düşük enerji tüketimini destekleyen çevreci bir ürün. İnce profil genişlikleri sayesinde minimal tasarıma katkıda bulunan Supreme SF85; 4 metre yükseklik ve 1,5 metrelik genişliği, tek ve çift sayıda kanat, köşe birleşimi, camlı kanat görünümü, içe veya dışa açılan kanatlar gibi çok sayıda çözüm seçeneği sunuyor. Sorunsuz çalışma ve uzun ömürlü işlevselliğe sahip Supreme SF85 ayrıca, gelişmiş güvenlik seviyeleri ile de hırsızlığa karşı koruma sağlıyor.

Mimari Alüminyum Akademisi’ne Özel Bir Alan Ayrıldı

Fuarda ALUMIL’in Yunanistan’ın en önde gelen iki üniversitesi ve önde gelen teknoloji şirketleri ile ortak olduğu Mimari Alüminyum Sistemleri sektörü için inovasyon ve beceri geliştirme merkezi olan Mimari Alüminyum Akademisi’ne de özel bir alan ayrıldı. Uzman danışmanlar, uygulayıcılara yönelik eğitim ve öğretim programları, genç girişimcilere yönelik özel seminerler ve sunulan danışmanlık hizmetleri hakkında ziyaretçilerin bilgilendirildiği alanda ziyaretçilere, dokunmatik işlevli ve etkileşimli bir 3D video aracılığıyla sunum gerçekleştirildi.

Büyük fırsat ve potansiyel taşıyan alüminyum sektörünün gelişiminin Yunan ekonomisinin en sağlıklı, en dışa dönük ve güçlü sütunlarından biri olduğuna işaret eden fuar; ALUMIL’in mimari alüminyum sistemlerin ülkedeki 1 numaralı markası ve sektör için modern bir referans noktası oluşturduğunun da bir göstergesi oldu.

ALUMIL Created Difference with Sustainable Product and System Solutions at “Hellenic Aluminum 2022” 

As being one of the leading companies in the aluminum systems sector with 32 subsidiaries in 60 countries, ALUMIL its introduced innovative products and system solutions at Hellenic Aluminum 2022. The company was visited by 6000 people at the largest booth of the fair, where its digital services ecosystem “ALUMIL Connect”, and its education and innovation initiative “Architectural Aluminum Academy” were also located.

 

Powered by OrdaSoft!