Sacit Zorlu Metal A.Ş, Yenilikçi Ürünlerini MÜSİAD EXPO Fuarı’nda Sergiledi

Uluslararası kalite standartlarında üretimiyle sektörde öncü adımlar atan Sacit Zorlu Metal San. Tic. A. Ş, MÜSİAD EXPO Fuarı’nda adeta gövde gösterisinde bulundu. Firmanın yenilikçi ve üstün teknoloji eseri olan en yeni ürünlerini sergilediği standını MÜSİAD Başkanı Mahmut ASMALI, MÜSİAD eski Başkanı Abdurrahman KAAN ziyaret etti.

 

 

 

sz metal 80a

Ülkemizin ve iş dünyasının dünya pazarlarındaki etkinliğinin artırılması amacıyla 2 yılda bir düzenlenen MÜSİAD EXPO Fuarı, 2-5 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Her yıl giderek artan katılımcı sayısı ve sektör çeşitliliğiyle dikkat çeken fuar, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

Yeni Pazarlara Açılma Hedefine Katkı Sağlayacak

Yenilikleri kucaklayan ve global trendleri takip eden, küresel ölçekte takdir gören fuarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nureddin NEBATİ ziyaret etti. 18 farklı sektörden katılımcının ağırlandığı fuarda; çeşitli organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmeleri düzenlendi. Fuarın firmaların yeni pazarlara ulaşma ve Türkiye ekonomisine kalıcı değerler kazandırma hedefine büyük bir katkı sağlaması bekleniyor.

Sektörün Ulaştığı Son Noktanın Temsilcisi

Üretim gücü ve ürün kalitesiyle iç piyasada ve ihracatta büyük bir ivme yakalayan Sacit Zorlu Metal San. Tic. A. Ş, fuarda Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerinin yön verdiği yenilikçi ürünlerini katılımcı ve ziyaretçilerle buluşturdu. Firma sergilediği ürünlerle sektörün ulaştığı son noktanın temsilciliğini üstlendi.

Sacit ZORLU: “Sektördeki Öncü Rolümüzün Eseri Gücümüzü Sergiledik”

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Sacit Zorlu Metal San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Alutem markasının mimarı Sacit ZORLU, “Yenilikçi, teknolojik, hızlı, güvenilir, çözüm odaklı, kendi teknolojisini kendisi üreten bir firma olarak fuarda sektördeki öncü rolümüzün eseri olan gücümüzü sergiledik. MÜSİAD EXPO Fuarı, biz de dahil olmak üzere sektördeki tüm şirketlere yadsınamaz bir fayda sağlamaktadır. Hepimiz için gerek vizyonumuzu anlatmak gerekse ürünlerimizi tanıtmak için çok büyük bir fırsattır. Tecrübelerimizi, fuar katılımcılarımızla paylaşmak, projeler hakkında konuşmak ve beraber çözümler hakkında fikir yürütmek bize çok şey kattı. Dünyanın birçok yerinden gelen katılımcılarla standımızda görüşme sağladık, ilgilerinden ötürü çok mutluyuz. Bize bu fırsatı sağlayan MÜSİAD EXPO Fuarı’na teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Sacit Zorlu Metal A.Ş. Showcased Its Innovative Products at MÜSİAD EXPO Fair

Having been taking pioneering steps in the sector with its production in international quality standards, Sacit Zorlu Metal San. Tic. A.Ş. put on quite a show at the MÜSİAD EXPO Fair. The company’s booth, where it showcased its latest innovative and high-tech products, was visited by the current MÜSİAD (Independent Industrialists and Businessmen’s Association) Chairman, Mahmut ASMALI, and the former MÜSİAD Chairman, Abdurrahman KAAN.

sz metal 80b

Powered by OrdaSoft!