Akpa Alüminyum, “Alüminyum Mimari Sistemler ve Yenilikçi Çözümler” Seminerine İmza Attı

Akpa Alüminyum “Alüminyum Mimari Sistemler ve Yenilikçi Çözümler” seminerini, Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Yükseliş Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelerek gerçekleştirdi.

 

 

 

akpa 80 2a

Akpa Alüminyum Ar-Ge & Proje Müdürü Mehmet Ali UZUN ve Ar-Ge Uzmanı Murat ARSLAN tarafından gerçekleştirilen seminer sunumunda yüksek enerji verimliliğine sahip yeni nesil cephe sistemleri vurgulandı. Akpa Alüminyum’un konferans salonunda sergilediği cephe, sürme, kapı ve pencere mimari sistem kesit örnekleri öğrenciler tarafından incelendi.

Ali UZUN: “Sektörümüzün Gelecek ve Gelişimine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyoruz”

Mimaride alüminyum kullanımı hakkında detaylı bilgileri öğrencilerle paylaştıklarını dile getiren Akpa Alüminyum Ar- Ge & Proje Müdürü Mehmet Ali UZUN, “Mimarlık öğrencileri yüksek ısı yalıtım değerlerine sahip yeni nesil sürme sistemlerimiz ile tanışmış oldu. Genç mimarlık öğrencilerle buluşarak sektörümüzün gelecek ve gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Akpa Alüminyum olarak başarının, insana yapılan yatırım ile sağlanacağının farkındayız. Bu vizyon anlayışından yola çıkarak teknik kadromuz ile genç zihinlerin daima yanındayız” dedi.

Akpa Aluminum organized “Aluminum Architectural Systems and Innovative Solutions” Seminar 

Akpa Aluminum organized “Aluminum Architectural Systems and Innovative Solutions” Seminar together with the students assembled at the Yükseliş Hall of the Engineering & Architecture Faculty of Gazi University.

akpa 80 2b

Powered by OrdaSoft!