stacStac Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’da  Tüm Yeniliklerini Tanıttı

Alüminyum kapı pencere ve cephe aksesuarlarında 102 ülkeye ürünlerini kazandıran küresel bir güç olan Stac, Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nda tüm yeni ürünleri sergileyerek başarılı bir fuar geçirdi.

 

 

stac 80a

Stac, yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinden gelen yüksek beğeni ve talep ile 5 gün boyunca dolu dolu bir fuar geçirdi. Başta ısı bariyerleri ve conta fitil grubundan olmak üzere sergilediği tüm ürünleriyle alüminyum kapı ve pencere ve cephe sistemleri sektörü için ekosistem üretici olduğunu bir kez daha gösterdi.

Stac Türkiye ve Ortadoğu Müdürü Ersin ALTUN, fuarda sergiledikleri ürün grupları hakkında şu bilgileri verdi: “Fuarda Stac alüminyum kapı- pencere ve cephe aksesuarlarımız, Stacbond- Alüminyum Kompozit Panel (A2-B1-B2), StacPol- Stac Conta ve Fitil Grubu, StacMid-Stac Polyamid ve PVC ısı bariyerlerinden oluşan geniş ürün yelpazemizi sergiledik. Fuarda aksesuar ürün grubunda yeni Delta Kol Ailesi, Titan Kol ailesi ve yeni bileşenleri, Plexus Cephe kolu, yeni HL Sürme Rulmanlar, Gizli Kilitleme Noktalı Kaldır-Sür sistemi 300 kg, Yeni Delta ve Alfa Minimalist kol ailesi, Acrux kapı ve pencere menteşeleri ürün ailesi, Gizli Menteşeli Çift Açılım ve Evo Soft ve Evo Security çift açılım sistemlerimizle sektörümüzde yarattığımız ekosistemi gözler önüne serdik.

En Yeni Ürünleri Yüksek Talep Gördü

StacBond ürün grubunda ise yeni mineral desenli ve dokulu yüzey, beton desenli, mermer desenli gibi 250 yeni rengi müşterilerimizin beğenisine sunduk. En önemli ürünümüz ise mineral desenli ürün gurubundaki yüzeyde yine taş dokusunu 3D olarak sergiledik ve müşterilerimizin dokunmasını, algılamasını sağladık. Metro Collection- Neubau Collection-Anodic Collection- Mineral Collection-Special Collection bu grupta yüksek beğeni ve talep gördü. Talep eden müşterilerimize renk kartelalarımızı takdim ettik. Isı bariyeri ürün gurubumuzda 12 ila 50 mm arasında HITEP (High Thermal Effiency Polyamide) yüzlerce kalıp seçeneğimizi sunduk ve yüksek ısı yalıtım değeri talepleri için ısı bariyerine uygulanmış olarak gelen Polyamid Foam, Melamine Foam içeren ısı bariyerlerimizi de müşterilerimize sunduk. StacPol Conta ve fitil sistemlerimizde ise PVC, EPDM, PPH, silikon, TPE, NBR, kauçuk hammadde içeren ürünlerimizi sergiledik ve talebe göre double ve triple ekstrüzyon kabiliyetimizden bahsettik. Bu gurupta yine talebe dair olarak custom design talepleri cevapladığımızı da belirttik.”

Fuar Yemeğinde Eğlenirken Sinerji Oluşturdular

Fuarda düzenledikleri yemekte Stac Türkiye ekibi olarak eğlenirken sinerji oluşturduklarını kaydeden Ersin ALTUN, “150 kişilik bu organizasyonda Stac Türkiye ofisine bağlı çalışan Türkiye, İran, Irak, Azerbaycan, Rusya, Kırgızistan, Özbekistan, Hindistan, Kıbrıs gibi ülkelerden distribütörler ve iş ortaklarımız da yerini aldı. Böylece ne kadar güzel bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük. Yemekte ayrıca Stac’ın oyunlarında ana sponsorumuz olan Uygur Sanat’ın Genel Yayın Yönetmeni Süha UYGUR ve Filiz UYGUR ile misafirlerimiz de bize eşlik etti” dedi.

Ersin ALTUN: “İthal Markalar Arasında Pazar Lideri Olacağız”

Yemekte yaptığı konuşmasında çalışanlar ve iş ortaklarına geçmiş yıllardaki başarılı performanslarından ötürü teşekkürlerini sunan ve organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik eden Ersin ALTUN, çok yakın zamanda alüminyum kapı ve pencere aksesuarları pazarında ithal markalar arasında pazar lideri olacaklarını müjdeledi. Ersin ALTUN, sergiledikleri başarı ivmesinin sürmesi yönünde temennide bulunarak konuşmasını tamamladı. Ayrıca gecede İspanya merkez ofisten İhracat Bölge Müdürü Anxo FAYA ve Araştırma Geliştirme Departman Müdürü Alejandro TORRES de yerini aldı. Gecede canlı müzik eşliğinde keyifle eğlenen Stac Türkiye ekibi ve distribütörleri 2023 yılı için enerji topladı.

Stac Introduced All Its Innovations

at Eurasia Window, Eurasia Glass and Eurasia Door Fairs Stac, a global power in aluminum door, window, and façade accessories that exports its products to 102 countries, displayed a successful fair performance at Eurasia Window, Eurasia Glass and Eurasia Door Fairs, where it showcased all the latest products of its.

stac 80b

stac 80c

Powered by OrdaSoft!