ALUTEAM SAHA EXPO 2022’de Yoğun İlgi ile Karşılaştı

SAHA EXPO 2022’ye Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesini temsilen katılan ALUTEAM, İstanbul Fuar Merkezinde organize edilen etkinlikte dört gün boyunca standında misafirlerini ağırladı.

 

 

 aluteam 80 2a

SAHA İstanbul tarafından düzenlenen SAHA EXPO 2022 (SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı) Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve diğer sivil ve askeri kamu kurumlarının katılım ve destekleriyle 25-28 Ekim tarihlerinde düzenlendi. Dört gün boyunca devam eden fuar süresince çeşitli paneller, B2B, B2G görüşmeleri, imza törenleri, sunumların organize edildiği etkinlikle yoğun bir iletişim programı takip edildi.

Fuar Kapsamında Düzenlenen Panellerde ALUTEAM de Söz Aldı

Test ve Sertifikasyon Pavilyonu’nda konumlanan ALUTEAM, Saha İstanbul kapsamında hizmet veren Test ve Sertifikasyon Komitesi üye kuruluşların tanıtım sunumunda söz alarak fuarın ilk günü sabah saatlerinde düzenlenen panelde konuşmacı oldu. Test ve Sertifikasyon Komitesi üyesi ALUTEAM’in faaliyetlerinden söz ettiği panel diğer üye kuruluş yetkilileri ve fuar katılımcıları tarafından ilgiyle takip edildi.

Açılış Seremonisine Yoğun İlgi Gösterildi

Uluslararası bir etkinlik olan SAHA EXPO, ilk gününde düzenlenen açılış töreniyle izleyicisiyle buluştu. Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE, Savunma Sanayi Başkanı İsmail DEMİR gibi isimlerin katılım sağladığı açılış töreni pek çok sivil ve askeri ulusal ve uluslararası temsilci tarafından takip edildi. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ni temsilen açılış törenine davet edilen Üniversite Rektörü Prof. Dr. M. Fatih ANDI, ALUTEAM ekibiyle organizasyona katılım sağladı. Açılış konuşmalarının ardından fuarın başlangıcına istinaden sembolik bir kurdele kesim töreni düzenlendi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle birlikte fuar alanında kısa bir protokol ziyareti gerçekleştirildi.

ALUTEAM Organizasyon Süresince Pek Çok Görüşme Gerçekleştirdi

25-28 Ekim tarihleri boyunca devam eden SAHA EXPO 2022’nin katılımcısı olan ALUTEAM 6. holde konumlanan standında aktif olarak görüşmeler gerçekleştirdi. SAHA EXPO ekiplerinin SAHA MATCH uygulamasını devreye aldıkları bu yılda firmalar arası düzenlenen iş toplantılarının daha verimli geçmesi sağlandı. Fuar öncesinde hizmet kollarını SAHA İstanbul tarafına bildiren katılımcı firmalar bu uygulama sayesinde görüşme taleplerine verimli bir biçimde yön vermiş oldu.  ALUTEAM ekibi de bu doğrultuda fuar süresince planlı bir şekilde iş görüşmelerini gerçekleştirerek mevcut ve potansiyel iş birlikleri temsilcileriyle bir araya geldi.

SAHA EXPO 2024’de Devam Edecek

İki yılda bir olarak organize edilme kararıyla başlayan SAHA EXPO yolculuğunun 2024 yılında daha etkili bir platform olarak devam edeceği temennileriyle fuar son buldu.

ALUTEAM Drew Great Attention at SAHA EXPO 2022

Having attended SAHA EXPO 2022 in representation of Fatih Sultan Mehmet Foundation University, ALUTEAM hosted its guests at its booth for four days throughout the event organized in İstanbul Fair Center.

aluteam 80 2b

Powered by OrdaSoft!