akpa forzaAkpa Alüminyum, Forza Aksesuar Markası ile Güvenilir Çözümler Sunmayı Sürdürüyor

1986 yılında sektörde ilk olarak plastik ve alüminyum aksesuar satışı ile başlayan ve sektörde öncü adımlar atarak, günümüzde sektörün önde gelen üretici  firması olmayı başaran Akpa Alüminyum, 37 yıllık tecrübesini yansıtmak ve aksesuar konusunda edindiği deneyimini markalaştırmak için yenilikçi bir adım atarak Forza Aksesuar markası ile sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor.

 

 

 

 

akpa 81a

Akpa Alüminyum Satış Direktörü Turgut ÇALIŞKAN, Akpa Alüminyum’un köklü altyapısını geleceğe taşıma hedefiyle 2005 yılında Forza markasının kurulduğunu dile getirdi. Aksesuar alanında Forza markalarının tecrübeli bir kaynaktan beslenen bir marka olma özelliği taşıdığına değinen Turgut ÇALIŞKAN, sektörde aranılan güncel, ekonomik ve konforlu ürünlere duyulan ihtiyaca cevap verdiğini, müşteri beklentilerini kalite ve güven sağlayarak karşıladığını vurguladı.

Müşteri Memnuniyeti Ön Planda

Turgut ÇALIŞKAN, “Forza Aksesuar alüminyum mimari için yeni donanım çözümleri sunan bir markadır. Her adımda güvenilir çözümler sağlamayı başaran Forza, marka ilkesi olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır” dedi.

Çözüm odaklı, Güven Veren ve İstikrarlı Bir Marka

 Turgut ÇALIŞKAN, Forza Aksesuar markasının müşteriler tarafından neden tercih edildiğini şu sözlerle açıkladı: “Forza çözüm odaklı, güven veren ve istikrarlı bir markadır. Uzun yıllar sektörde edindiği tecrübe ile müşterilerinin istek ve problemlerine odaklanması, Forza’yı tercih edilebilir yapmaktadır.  Cephe sistem ürünleri, kapı ve pencere sistem ürünleri,  kol serileri, köşe bağlantı ürünleri, otomasyon ve sürme sistem ürünleri konusunda piyasada ihtiyaç duyulan yeni ürünler konusunda Forza markamız çözüm sunmaktadır.  Liva, Efor, Yankı kol aileleri, Forza çift açılım mekanizması, menteşe grupları, karşılıklar, sürgüler,  rulmanlar ve vasistastan oluşan Forza ürün yelpazemizi genişletmeye devam etmekteyiz.”

Akpa Alüminyum continues to provide reliable solutions with its Forza Accessory Brand  

Akpa Alüminyum, which began to operate in aluminium industry by selling plastic and aluminium accessories in 1986 and took pioneering steps in the industry, took an innovative step in order to reflect its experience of 35 years and brand its experience on accessories and continues to be a part of the industry by its Forza Aksesuar brand.

akpa 81b

Powered by OrdaSoft!