IQ Alüminyum Sistemleri, “Mimari Söyleşi Zirvesi”nin Ana Sponsorları Arasına Katıldı

Deceuninck kalitesi ve güvencesiyle öne çıkan IQ Alüminyum Sistemleri, Livearch tarafından organize edilen “Mimari Söyleşi Zirvesi”nin ana sponsorlarından biri oldu.

 

 

iq aluminium 81a

IQ Alüminyum Sistemleri, 25 Şubat tarihinde İzmir Mimarlar Odası’nda yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen “Mimari Söyleşi Zirvesi”nde yerini aldı. Son dönemin en önemli konularından biri haline gelen deprem hususunda Dünya’nın da yakından tanıdığı Yoshinori MORİWAKİ (Japon Deprem Uzmanı ve Yüksek Mimar) ana konuşmacıydı. Alanında uzman diğer önemli konukların da değerli görüşlerini paylaştığı etkinlikte; IQ Alüminyum Sistemleri, yenilikçi, teknoloji ile bütünleşen ve kusursuz ürünlerini katılımcılar ile buluşturdu. IQ Alüminyum Sistemleri’nin açtığı standa çok yoğun ilgi gösterildi.

Üstün Teknoloji ve Tasarımı Bir Araya Getiren Geniş Ürün Yelpazesi

IQ Alüminyum Sistemleri Marka Satış Direktörü Müfit ATLAS, “IQ Alüminyum Sistemleri olarak, mimarlar ve müteahhitler ile her fırsatta bir araya gelerek markamızı tanıtmak ve her türlü yapıya uygun teknoloji ve tasarımı bir araya getiren geniş ürün yelpazemizi tanıtmaktan son derece memnunuz. Deceuninck kalitesi ile desteklediğimiz markamızın, çok kısa bir zamanda alüminyum çözüm ürünlerinde aranılan markalar arasında olmasından son derece memnunuz’’ diye belirtti.

IQ Alüminyum Sistemleri Has Joined Among the Main Sponsors of “Architectural Conversation Summit”

Having come to the fore thanks to the quality and assurance of Deceuninck, IQ Alüminyum Sistemleri has become one of the sponsors of the “Architectural Conversation Summit” being organized by Livearch.

iq aluminium 81b

Powered by OrdaSoft!