Saray, BAU Fuarı’nda Sektör Temsilcilerini Ağırladı

Geliştirdiği öncü ve yenilikçi iç ve dış cephe çözümleriyle 1980’den bu yana geleceğin mimari yapılarının inşa edilmesinde büyük rol oynayan Saray Alüminyum,  dünyanın en büyük yapı ve inşaat fuarı olan BAU’da sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

 

 

 

saray aluminyum 82a

 

17-22 Nisan tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde yapılan ve 2 yılda bir düzenlenen fuarda Saray Alüminyum, yenilikçi ürünleri ile yerini aldı. 18 salonda, 49 ülkeden toplam 2.260 katılımcı firmanın yer aldığı BAU’yu bu sene 190.000 kişi ziyaret etti. Saray, mimari alüminyum sistemleri olan kapı-pencere, sürme ve cephe sistemlerinin yanında bu fuarda Saray Vertical Cladding dış cephe kaplama sistemi ile SF100 çit sistemini müşterilerinin beğenisine sundu.

Türkiye inşaat sektörüne değer katarak büyümesinde aktif rol oynayan Saray Alüminyum, Türkiye’de inşaat malzemeleri ihracatının artmasına bağlı olarak büyümesini sürdürüyor. Geliştirdiği yüksek performanslı inovatif ürünlerle geleceğin mimari yapılarının inşa edilmesine ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunan Saray, çatı-cephe kaplama, kapı-pencere sistemlerinin yanında merdiven, iskele ve sera yapımı gibi çok çeşitli alanlarda kullanılabilen hafif ve esnek yapılı alüminyum ürünler ile özgün tasarımlara olanak veriyor. Projeler için yüksek dayanımlı ve estetik çözümler geliştiren marka, özellikle gökdelenler ve büyük ölçekli yapı komplekslerinde cephe mühendisliği gibi uzmanlık alanlarıyla yakın temas halinde çalışıyor.

Kapı, pencere, cephe ve küpeşte sistemleri, alüminyum kompozit panel, PVC kapı ve pencere sistemleri, panjur sistemleri, makine ve endüstri sektörlerinin ihtiyacı olan şekil ve büyüklükte sanayi profilleri ve standart kesitli profiller üreten Saray, fuarda başta Avrupa, Amerika, Asya, Afrika ve Orta Doğu ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden ziyaretçisini standında ağırladı.

Saray Alüminyum Endüstriyel Ürünlere Odaklanıyor

Yeni ihtiyaç ve talepler doğrultusunda geliştirdiği inovatif ürünlerle hem yurtiçinde hem de ihracat pazarlarında rekabet gücünü artıran Saray, yıllık bütçesinin yaklaşık %5’ini Ar-Ge’ye ayırarak yeni teknolojilerin sektöre kazandırılmasında aktif rol oynuyor. Yıllık 3,5 milyon metrekare alüminyum kompozit panel, 36 bin ton alüminyum profil ve 20 bin ton PVC profil üretim kapasitesine sahip Saray, İstanbul Güneşli ve Tekirdağ Çerkezköy tesislerinde toplamda 600’den fazla kişiyi istihdam ediyor. 2020 yılında Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- ISO 500 listesinde 289. sırada yer alan Saray, 2021 yılında yaptığı satışlar ile listede 247. sıraya yükseldi. Alüminyum ürünlerin yüzde 55’inden fazlasını Avrupa, Afrika, Asya ve Orta Doğu bölgelerinde 60’tan fazla ülkeye ihraç eden marka, 2023 projeksiyonu olarak endüstriyel ürünlere odaklanacaklarının bilgisini sektör temsilcileri ile paylaştı.

Çerkezköy’de yaptığı yeni fabrika ve entegre tesis içerisinde yer alan son teknoloji makine parkur yatırımları ile üretim kapasitesini iki katına artırmayı planlayan Saray, özellikle enerji, otomotiv, ısıtma-soğutma, ulaşım, savunma sanayi, elektrik-elektronik, makine, beyaz eşya ve diğer tüm alanlarda müşterilerine nitelikli ve mekanik işlemli ürün gamını artırmak için çalışmalarını geliştirdi.

 saray aluminyum 82b

Fuarda Ürün Tarafındaki Yenilikler Paylaşıldı

Avrupa standartları çerçevesinde EN standartlarında, CE belgeli ürünleri geliştiren Saray, hem zemin geçişe izin veren sürmeler, alüminyum kompozit paneller, Saray Cotta, Saray Vertical Cladding ve diğer dış cephe kaplama malzemeleri ile birlikte yüksek performanslı kapı pencere sistemlerini ziyaretçilerine tanıttı. Marka aynı zamanda binalarda enerji maliyetini düşürmede etkisi yüksek olan pencere seçimine yönelik çalışmalarıyla öne çıkıyor. Hava geçirimi, su sızdırmazlığı, rüzgâr direnci ve ısı yalıtım katsayısı bakımından alanının en üstün performans değerlerine sahip SLP Selective Plus, maksimum enerji verimliliği sağlayan pasif evler için ideal tercih oluyor. Sektörde ilk EPD belgelerine sahip Saray, üretim aşamalarında çevreye duyarlılığı ve geliştirdiği yüksek performans kriterlerine sahip kapı, pencere sistemleri ile daha sağlıklı ve sürdürülebilir binaların yapımında katkı sağlıyor.

Saray Hosted Sector Representatives at BAU Fair

Having been playing a major role in the construction of the architectural structures of the future since 1980, thanks to its pioneering and innovative interior and exterior façade solutions, Saray Alüminyum got together with the sector representatives at BAU, the world’s largest building and construction fair.

Powered by OrdaSoft!