SAHA İstanbul Yeni Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Türk savunma, havacılık ve uzay sektörünü ulusal ve uluslararası alanda güçlendiren lider bir küme olma vizyonuyla hareket eden SAHA İstanbul’un Yönetim Kurulu Toplantısı’nda BAYKAR Genel Müdürü Haluk BAYRAKTAR yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

 

 

 

 

saha istanbul 82a

Teknopark İstanbul’da gerçekleşen toplantıda, BAYKAR Genel Müdürü Haluk BAYRAKTAR yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, başkan yardımcıları ise ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN, ROKETSAN Genel Müdürü Murat İKİNCİ ve MKE Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İlhami KELEŞ oldu.

Güven Tazeledi

39 şehirden 52 sektörde üretim yapan 960 firması ve 26 üniversitesi ile firma sayısı, istihdam miktarı ve ciro büyüklüğü bakımından Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi haline gelen SAHA İstanbul yeni Yönetim Kurulu Toplantısı’nda BAYKAR Genel Müdürü Haluk BAYRAKTAR yeniden güven tazeledi.

Savunma, havacılık ve uzay teknolojilerinde Türkiye’nin kendi kendine yeten ve tamamen bağımsız bir ülke haline gelmesi için çalışan SAHA İstanbul, bir önceki Genel Kurul Toplantısı’nı İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmişti.

New Board of SAHA İstanbul held Its First Meeting

At the Board Meeting of SAHA İstanbul, which acts with the vision of becoming a leading cluster that strengthens the Turkish defence, aerospace and space sector nationally and internationally, Haluk BAYRAKTAR, General Manager of BAYKAR, was re-elected as the Board Chairman.

Powered by OrdaSoft!