tmmob 82TMMOB İçmimarlar Odası’nın Yeni Genel Başkanı İsmet TEKELİ Oldu

TMMOB İçmimarlar Odası’nda genel başkan ve genel başkan yardımcısı görevlerine yeni atamalar gerçekleşti. TMMOB İçmimarlar Odası’nın yeni Genel Başkanı İsmet TEKELİ oldu.

 

 

 

 

tmmob 82a 

TMMOB İçmimarlar Odası 26. Dönem Yönetim Kurulu tarafından yapılan toplantıda yeni atamalar ile görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Yapılan yeni görev atamalarında Polatlılı İsmet TEKELİ, TMMOB İçmimarlar Odası’nın yeni genel başkanı oldu.

Yeni Görev Dağılımı Açıklandı

TMMOB İçmimarlar Odası yeni görev dağılımı ise Genel Başkan İsmet TEKELİ, Genel Başkan Yardımcısı Damla BUYRUK, Genel Sekreter Turan AYÇİÇEK, Sayman Üye Naci YALÇIN, Yönetim Kurulu Üyesi Gökçe ALTUNKAYA ŞAHİN, Yönetim Kurulu Üyesi İrem Gölay İZMİTLİ YILDIRIM, Yönetim Kurulu Üyesi Emrah UZUNOĞLU, şeklinde gerçekleşti.

“Bizler Hep Birlikte Güçlüyüz”

Oda tarafından yapılan açıklamada geçmiş dönem yöneticilere teşekkür edilerek, “Odamız 23,24,25 ve 26. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sayın Emrah KAYMAK ve Yönetim Kurulu 2. Başkanlığını yapan Sayın Ömer SENCAR’a özverili çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni oluşan yönetim kurulumuzun mesleğimize hayırlı olmasını diliyoruz. Şubelerimiz, temsilciliklerimiz ve üyelerimiz ile beraber omuz omuza verdiğimiz meslek mücadelemiz her zaman çok değerli kalacaktır. Bundan sonra da her zaman yan yana olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak ‘Bizler hep birlikte güçlüyüz’ diyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İsmet TEKELİ Has Become the New President of TMMOB (Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects) Chamber of Interior Architects 

New appointments have been made to the positions of President and Vice President of TMMOB Chamber of Interior Architects. İsmet TEKELİ has become the new President of TMMOB Chamber of Interior Architects.

Powered by OrdaSoft!