amanosBAU 2023’ün İlgi Odağı: Amanos Sistem

2023 BAU Fuarı, inovatif yaklaşımlarla alüminyum sektörünün öncüsü olma vizyonu, işlevsel ve yüksek kaliteli ürünler ile değişen müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretme misyonuyla büyüyerek, ulusal ve uluslararası müşterilerine ekonomik çözümler sunan Amanos ailesinin katılımıyla 17 – 22 Nisan tarihleri arasında Münih’te gerçekleşti!

 

 

 

 

amanos 82a

1964’ten beri iki yılda bir olarak planlanan BAU Fuarı, pandemi nedeniyle en son 2019 yılında dijital tasarım ve akıllı binalar çerçevesinde gerçekleşmişti. Bu yılki fuar ise “dijital dönüşüm”, “iklim değişikliği ile mücadele” ve “geri dönüşüm” temaları etrafında şekillendi. BAU Fuarı’nın profesyonel katılımcılarla sektörün yol haritasının çizilmesi konusundaki kabiliyeti, fuarın önemini de artırıyor.

Bu seneki BAU Fuarı’nda Amanos markasıyla yerini alan Kayra Metal’den yapılan açıklamada şu değerlendirmeye yer verildi: “Bu yılki temalar özelinde Amanos olarak Solar Carport ve Bioclimatic Roof ürünlerimiz ile geleceğin kapısını aralamak üzere BAU Fuarı’nda yerimizi aldık. Solar Carport ürünümüz ile güneşten elde edilen enerjinin, elektrikli araçlarda kullanımını sağlayan bütünleşik bir sistem sunarken rolling ve tilt-open olmak üzere iki çeşide sahip bir veranda sistemi olan Bioclimatic Roof ürünümüz ile aydınlık ve ferah mekanlar oluşturulmasına katkı sağlıyoruz. Fuar boyunca Solar Carport ürünümüz başta olmak üzere tüm ürünlerimizle dikkat çekmekten memnuniyet duyduk.

Yapı Sektörü İçin Yenilikçi Çözümler Sunmayı Sürdürecek

Amanos olarak yalnızca ele alınan ürünlerde değil, tüm tasarımlarımızda sürdürülebilirliği, yenilikçi bakışı ve kullanıcı konforunu önceliklendirmekteyiz. Bu fuarda inovatif ürünlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturarak birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Fonksiyonel ve kaliteli ürünlerle değişen müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve ekonomik çözümler üreten Amanos markamız ile yapı sektörü için yenilikçi çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”

BAU 2023’s Centre of Attention: Amanos Sistem      

2023 BAU Fair was held in Munich between 17 - 22 April with the participation of the Amanos family, which offers economical solutions to its national and international customers by growing with the vision of being the pioneer of the aluminum industry with innovative approaches and the mission of producing fast solutions to changing customer needs with functional and high quality products.

amanos 82b

amanos 82c

Powered by OrdaSoft!