sistem aluminyum 82aSistem Alüminyum BAU Fuarı’nda En Yeni ve İnovatif Tasarımlarını Sergiledi

Sistem Alüminyum, BAU Fuarı’na 2. kez katıldı. Mimari alandaki estetik ve yüksek performanslı çözümlerinin yanı sıra otomotivden beyaz eşyaya, denizcilikten havacılığa kadar birçok sektöre özel çözümler geliştiren firma,

fuarda mimari kategorideki kapı-pencere, sürme, cephe kaplama ve ofis bölme sistemleri ile alüminyum kompozit panel ürünlerini sergiledi.

 

 

 

 

 

sistem aluminyum 82a

1964’ten bu yana iki yılda bir düzenlenen, yapı ve inşaat sektöründeki üretici ve tasarımcıları bir araya getiren BAU Fuarı, dünyanın farklı ülkelerinden 2 bin in üzerinde katılımcıyı ağırladı. Tüm dünyadan sektör profesyonelleriyle bir araya gelen Sistem Alüminyum, ağırlıklı Alutech serilerinden dışa açılır kanat detayına sahip W65 serisi, yüksek ısı performans değerine sahip WH 70, S3 sürme serileri, EasyClean yeni Giyotin Sistemi ile A2, B1 ve B2 yanmazlık sınıflarına sahip Alutechbond marka alüminyum kompozit panel ürünlerini tanıttı.

Ayhan YEREKABAN: “Portföyümüze farklı ülkelerden yeni müşteriler kattık”

Dünyanın en kapsamlı yapı fuarı BAU Münih’in Avrupa’daki müşterilerle sıcak ilişki kurmak ve potansiyel müşterilerle bir araya gelmek açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Sistem Alüminyum ’un İcra Kurulu Başkanı Ayhan YEREKABAN, “Sistem Alüminyum olarak tam entegre tesisimizde yapı-inşaat sektörü için ürettiğimiz alüminyum profil ve mimari sistem ürünlerimizin yanı sıra endüstriyel kullanıma yönelik ürün ve hizmetlerimizle farklı sektörlerden yerli ve uluslararası birçok markanın tedarikçisi ve çözüm ortağıyız.  Yapı sektörüne hizmet veren mimarlar, müteahhitler, bölgesel bayi niteliğindeki satış-pazarlama şirketleri ve bu sektördeki uygulamacı şirketler; özellikle mimari kategoride hedef kitlemizi oluşturmakta. Ana teması iklim değişikliği, dijitalleşme ve sürdürebilirlik üzerine tasarlanan fuar, bizim de bu yolda attığımız adımlarla ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize tekrar göstermiş oldu” dedi.

sistem aluminyum 82b

Yenilikçi Vizyonunu Sundu

Yakın zamanda Türkiye’de sektörle buluşturdukları yeni ürünleri fuarda tüm dünyadan sektör profesyonellerine tanıttıklarını belirten Ayhan YEREKABAN, bir kısmı dünyada ilk olan bu ürünlerin yoğun bir ilgiyle karşılandığını, BAU Fuarı ile yenilikçi vizyonlarını dış pazardaki potansiyel müşterileriyle daha kolay ve güçlü bir biçimde buluşturduklarını söyledi.

Fuarda Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme Temaları İşlendi

BAU Fuarı, 2023’te “dijital dönüşüm”, “kaynakların kullanımı ve geri dönüşüm”, “iklim değişikliği ile mücadele” ve “sürdürülebilir yaşam alanları” temalarını sahiplendi. Endüstrideki en önemli buluşma noktası olarak tanımlanan ve standartları belirleyen organizasyonda yapı teknolojileri, inşaat makineleri, dış ve iç dekorasyon ürünleri, izolasyon, tesisat, kaplama, pencere, kapı ve çok çeşitli aksesuarlarla tanıtıldı.

Sistem Alüminyum Exhibited Its Newest and Innovative Designs at BAU Fair

Sistem Alüminyum participated in BAU Fair for the 2nd time. The company which develops special solutions for many sectors from automotive to white goods, from maritime to aviation, alongside its aesthetic and high-performance solutions in the architectural field, exhibited not only its door-window, sliding, facade cladding and office partition systems, but also its aluminium composite panel products in the architectural category at the fair.

Powered by OrdaSoft!