IQ Alüminyum, Yapı Kataloğu’nun 50. Yıl Etkinliği’nde Yoğun İlgi Gördü

Deceuninck kalitesi ile çözüm odaklı ürünler sunan IQ Alüminyum, Yapı Kataloğu’nun yapı sektörünü buluşturduğu “DİYALOG” etkinliğinde açtığı stant ile sektör duayenlerinden oldukça yoğun ilgi gördü.

 

 

 

 

iq aluminyum 82a

IQ Alüminyum, özellikle sürme ve kepenk sistemlerinin ön plana çıktığı standında misafirlerini ağırlayarak, ürünleriyle ilgili detaylı bilgi verdi. Kurulduğu ilk günden itibaren sektöre değer katan IQ Alüminyum, geliştirdiği benzersiz seriler, sektörde yarattığı farklılıklar ve sektöründe bayilik sistemi ile çalışan tek marka olması sebebiyle büyük bir gelişme gösteriyor.

Müşteri Memnuniyeti Garantisi

2014 yılından bu yana sektördeki çalışmaları ile adından söz ettiren IQ Alüminyum Sistemleri, Deceuninck kalitesi ile fiyat performansı ve ömür bileşiminde rakipsiz olma yolunda ilerliyor. Kurumsal yapısı ile üretim aşamasından tüketiciye ulaştırma sürecine kadar büyük bir sorumlulukla ilerleyen IQ Alüminyum Sistemleri, mükemmelleştirme politikası ile her zaman tercih edilen bir kuruluş olmayı temel ilkesi olarak sayıyor. Sahip olduğu ürünler ile rakipleri arasında fark yaratan IQ Alüminyum Sistemleri, bayilik sistemi ile çalışarak müşteri memnuniyetini de garanti altına alıyor.

IQ Aluminum Draws Great Attention at the 50th Anniversary Event of Building Catalog

IQ Aluminum, offering solution-oriented products with Deceuninck quality, had a stand at the “ Dialogue” event, where the Building Catalog brought together the building industry, and attracted a great deal of attention from the doyens of the industry.

iq aluminyum 82b

Powered by OrdaSoft!