Saray Alüminyum Yenilikçi Ürünleriyle Fit Show 2023’te Yerini Aldı

Saray Alüminyum, Fit Show 2023’te yeni geliştirdiği Vertıcal Claddıng Dış Cephe Kaplama Sistemi ve  Sf100 Çit Sistemi’ni  müşterilerinin beğenisine sundu.

 

 

saray aluminyum 83a

Geliştirdiği öncü ve yenilikçi iç ve dış cephe çözümleriyle 1980’den bu yana geleceğin mimari yapılarının inşa edilmesinde büyük rol oynayan Saray Alüminyum, İngiltere’nin en büyük yapı ve inşaat fuarı olan Fit Show 2023’te sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 23-25 Mayıs tarihlerinde İngiltere’nın Birmingham kentinde yapılan ve iki yılda bir düzenlenen fuarda Saray Alüminyum, yenilikçi ürünleri ile yerini aldı. 186 firmanın yeraldığı fuarda Saray, mimari alüminyum sistemleri olan kapı-pencere, sürme ve cephe sistemlerinin yanında Saray Vertical Cladding dış cephe kaplama sistemi ile SF100 çit sistemini müşterilerinin beğenisine sundu.

Yapıları Benzersiz ve Modern Bir Cepheye Kavuşturuyor

Sektörde ilkleri ile öne çıkan Saray Alüminyum, geliştirdiği inovatif cephe elemanı Vertical Sistemi ile yapıların benzersiz ve modern  bir cepheye kavuşmasında öncülük ediyor. Tüm yapı türlerinde uygulanabilen sistemin modüler olması dolayısıyla projelendirmesi ve uygulaması kolay ve hızlı yapılabiliyor. Diğer cephe kaplama yapı elemanlarına göre daha hafif yapıya sahip olması, köşe dönüşlü alanlarda özel çözüm detayları sunması ile yapıyı tamamen saran bir kabuk olarak yer alabilmesi, sistemin diğer alternatif cephe kaplama çözümlerinin ötesinde tercih edilen bir sistem olmasını sağlıyor.

Kapı, pencere, cephe ve küpeşte sistemleri, alüminyum kompozit panel, PVC kapı ve pencere sistemleri, panjur sistemleri, makine ve endüstri sektörlerinin ihtiyacı olan şekil ve büyüklükte sanayi profilleri ve standart kesitli profiller üreten Saray, fuarda İngiltere’den birçok ziyaretçisini standında ağırladı.

saray aluminyum 83b

Fuarda Ürün Tarafındaki Yenilikler Paylaşıldı

Avrupa standartları çerçevesinde EN standartlarında ürünler geliştiren Saray, hem zemin geçişe izin veren sürmeler, alüminyum kompozit paneller, Saray Cotta, Saray Vertical Cladding ve diğer dış cephe kaplama malzemeleri ile birlikte yüksek performanslı kapı pencere sistemlerini ziyaretçilerine tanıttı.

Maksimum Enerji Verimliliği

Saray Alüminyum, aynı zamanda binalarda enerji maliyetini düşürmede etkisi yüksek olan pencere seçimine yönelik çalışmalarıyla öne çıkıyor. Hava geçirimi, su sızdırmazlığı, rüzgâr direnci ve ısı yalıtım katsayısı bakımından alanının en üstün performans değerlerine sahip SLP Selective Plus PVC Kapı ve Pencere Sistemleri, maksimum enerji verimliliği sağlayan pasif evler için ideal tercih oluyor. Sektörde ilk EPD belgelerine sahip Saray, üretim aşamalarında çevreye duyarlılığı ve geliştirdiği yüksek performans kriterlerine sahip kapı, pencere sistemleri ile daha sağlıklı ve sürdürülebilir binaların yapımında katkı sağlıyor.

Saray Alüminyum Attended Fit Show 2023 with Innovative Products

Saray Alüminyum presented its newly developed Vertical Cladding System and Sf100 Fence System to the appreciation of its customers at Fit Show 2023.

 

Powered by OrdaSoft!