Assan Alüminyum, 100 Milyon Dolarlık Yatırımı 2024’te Tamamlayacak

Assan Alüminyum, Dilovası’ndaki alüminyum rulo boyama tesislerinde yıllık 60 bin ton alüminyum boyama kapasitesiyle hizmet veriyor. 2024 yılında tamamlanması planlanan 100 milyon dolarlık yeni sürdürülebilir yatırım projeksiyonu bulunan şirket, yatırımlarda modernizasyona odaklandı.

 

 

 assan aluminyum 83a

Kibar Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Assan Alüminyum, İstanbul Tuzla ve Kocaeli Dilovası tesislerinde yıllık 360 bin tonluk kurulu levha, folyo üretim ve rulo boyama kapasitesiyle Türkiye yassı alüminyum üretiminin liderleri arasında yer alıyor.

Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal GÜNGÖR, “Yeni yatırımlardan soğuk hadde hattı ve eski soğuk hadde hattının kapsamlı modernizasyonu, hem yaratacağı katma değer hem de sürdürülebilirlik açısından çok önemli. Yeni soğuk hadde hattımız daha teknolojik ve hızlı olacak. Bu yeni yatırımımızla dayanıklı tüketim, otomotiv, ısıtma soğutma sektörlerinin yanı sıra inşaat sektörüne de çok daha etkin hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Assan Aluminium is to Complete 100 Million Dollar Investment by 2024

Assan Aluminium serves with an annual aluminium painting capacity of 60 thousand tonnes at its aluminium coil painting facilities in Dilovası. The company, which has a new sustainable investment projection of $ 100 million planned to be completed by 2024, has focused on modernisation in its investments.

assan aluminyum 83b

assan aluminyum 83c

Powered by OrdaSoft!